Nanokatalog'dan G29 Almak

Nano Katalog'dan Almalı mıyım?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Crazys

Kilopat
Makaleler
2
Ben Logitech G29+ Shifter almayı düşünüyorum. Şöyle biraz göz gezdirdim ve en ucuz fiyatı Nano Katalog'da buldum. Ancak bu firma hakkında çok şikayet var. Bu zamana kadar Nano Katalog'dan bir şey alacağımı düşünmezdim hatta karşıydım. Ama arada ciddi bir mebla var. Fikirleriniz benim için önemli. Ne dersiniz?

Ne diyelim, zaten ne olacağını biliyorsun. "Sıkıntı çıkma ihtimali de var" diye düşünerek alışveriş yapılması gerekiyor ama bu sitede "Sıkıntı çıkmama ihtimali de var" diye düşünerek yapılıyor herhalde.

"Sıkıntı çıkma ihtimali de var" diye düşünerek alışveriş yapılması gerekiyor ama bu sitede "Sıkıntı çıkmama ihtimali de var" diye düşünerek yapılıyor herhalde.
Ürünler yurtdışından geliyor bu yüzden geç geliyor ama sanki isteyerek geç veriyorlarmış gibi bir şey oluşmuş forumda sanırım.

Arayıp stok sorgulayın belki Türkiye stoklarında vardır ve alacağınız ürün yurtdışından geleceği için garantisi yok bunu bilerek alın.

3-4 ay bekleyenler var siparişlerini. Gelecek hafta göndereceğiz diye müşteri kandırmakla bitmiyor iş. Dürüst olsalar tahmini zaman verseler yine neyse.

100 TL daha ucuzu için iki - dört ay bekleyip alacaksın. Belki aldığında hevesin kalmayacak. Onun yerine Trendyol'da 500 TL'ye satan satıcı var. Ben oradan almanı öneriyorum. Bu da ürünün linki;
Farklı model ise kusura bakmayın. Aynı model olduğunu düşünerek paylaştım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı