Nanokatolog sipariş iptal para iade sorunu

Ben daha önce Corsair PSU almıştım. 8 günde geldi. Fakat sizin yazdığınız cevaplar garip geldi. Belki aksaklık olmuştur. Böylece nasıl geciktiğini anlamış olduk.

Siteyi açınca sayfayı en aşağı çekiniz. Sol alt köşede.

@brkdnmz Siz de mi sorun yaşadınız?

Nanokatalog'un ne kadar kaliteli olduğunu görmüş olduk. Ucuzluğundan çok aldığım zaman stok sıkıntısı vardı diğer firmalarda.

Sonuç, hala iade bekliyorum.

Hiç bir şekilde görüşme olmayınca insan bir şüpheleniyor, ben sana hak veriyorum. Paranın üstüne yatmış gibiler şuan. İletişim bilgileri yok mu sitede ?

Aynı sorunlardan bende mağdurum. G4560 ile anakart siparişi verdim 10 gündür gelmesini bekliyorum, böyle bir çalışmayla hiçbiyere varamaz bu site. buradan alışveriş yapmam birdahada....

Hiç bir şekilde görüşme olmayınca insan bir şüpheleniyor, ben sana hak veriyorum. Paranın üstüne yatmış gibiler şuan. İletişim bilgileri yok mu sitede ?
Zaten iletişim halinde olmamıza rağmen süreç böyle. Bir de iletişim halinde olmasak...

Aynı sorunlardan bende mağdurum. G4560 ile anakart siparişi verdim 10 gündür gelmesini bekliyorum, böyle bir çalışmayla hiçbiyere varamaz bu site. buradan alışveriş yapmam birdahada....
Kesinlikle haklısınız. 5-7 gün tedarik süresi sadece bir kandırmaca. Asla o süre zarfında gelmiyor. Bu kafayla, bu iş ahlakıyla, bu müşteri memnuniyetiyle iş yaparlarsa bir yere varamazlar. Ben kimseye artık o siteyi tavsiye etmiyorum etmeyeceğim de!

Geç teslim ettiklerini biliyordum ama bu kadar geç olacağını düşünmüyordum. Yurtdışından getiriliyor ürünler, onunla alakalı gecikme süresi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…