Nargile bağımlılık yapar mı?

SadeceEfe

Hectopat
Merhaba ben ilk defa nargile içeceğim ve birkaç soru var.
1: Nargile sigara gibi bağımlılık yapar mı?
2: Hayatımda hiç sigara ve türevini içmedim baş ağrısı gibi bir şey yapar mı?
3: İlk içen birine göre bitirmesi zor mu?
Sorularım bunlar bildiklerinizi cevaplarsanız sevinirim.

İçinde çok fazla nikotin oldugu için bağımlılık kaçınılmaz oluyor baş ağrısı ihtimallere bağlı diye biliyorum.

Hayatımda hiç sigara ve türevini içmedim baş ağrısı gibi bir şey yapar mı?

Baş ağrısı mide bulantısı yapabilir çarparsa dikkat et. Tabii kişiden kişiye değişir bende hiç yapmadı.

İlk içen birine göre bitirmesi zor mu?

Tek başına koca nargileyi bitirmeyeceksin umarım. İlk seferde olmaz😄

Yerinde olsam hiç içmezdim. Lise ve üniversitede bolca içtim sigara vs hayatımın en iyi kararı bırakmak oldu. Hiçbir faydası yok. Merak edilecek bir şey değil.

Yerinde olsam hiç içmezdim.

Hocam 1 kerelik denemek istiyorum sadece hayatimda 1 kere puro ictim ve elektronik sigsra ictim o kadar umarım bağımlılık yapmaz.

İçinde çok fazla nikotin oldugu için bağımlılık kaçınılmaz oluyor baş ağrısı ihtimallere bağlı diye biliyorum.

Hocam elektronik sigara ve puro içtiğimde (sadece 1 kere içtim tabii elektronikte birkaç kere çektim) bağımlılık yapmadı.

Bağımlılık yapacağını sanmam. Zaten bir kaç çekişte muhtemelen mideniz bulanır ve başınız döner, devam etmek istemezsiniz. Sigaraya kıyasla nargilede nikotin miktarı daha yüksek olsa da, nargileden çok, sigara bağımlılığı var. Kesin konuşmayayım fakat, sizde bağımlılık yapacağını sanmıyorum. Nargile şahsen daha çok denemelik, ayda 1-2 içmelik bir şey. Sigara ise daha pratik, küçük ve taşınılabilir olduğundan ötürü her gün kullanılır, nargileye kıyasla daha çok bağımlılık yapar...Bir uyarayım dedim. Nargileden bir şey olmazda, diğer tütün ürünlerine bulaşma. Bağımlılık yapar.

Hocam 1 kerelik denemek istiyorum sadece hayatimda 1 kere puro ictim ve elektronik sigsra ictim o kadar umarım bağımlılık yapmaz.

Hocam elektronik sigara ve puro içtiğimde (sadece 1 kere içtim tabii elektronikte birkaç kere çektim) bağımlılık yapmadı.
Tatlı bir şey dene o zaman.

Hocam bağımlılık için her gün içmen lazım nargileyi de her zaman içemezsin zaten. İlk içtiğinde de tıkar baş dönmesi yapar uyku yapar. Daha fresh türler seçersen daha iyi hissedersin öksürtmez.

Hocalarım tekrardan merhaba dün denedim ve biraz başım döndü genzim yandı ve burnum aktı belki bir ara burnumdan duman çıkarmayı denedim o yüzden olmuş olabilir keyif için içilebilecek bir şey şahsen bağımlı olmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı