Puff bağımlılık yapar mı?

Merhaba 20 yaşındayım sigaram yok alkolüm var. Daha önce sigara tüketmedim merak edip 1 fırt çekip bırakmam dışında. Arada sırada puff içesim geliyor 1 keresinde Elf Bar'dan 2-3 fırt almıştım hoşuma gitmişti. Alırsam zaten sürekli kullanmayı düşünmüyorum yine de bağımlılık yapar mı?
hocam zararı olsun bağımlılık olsun iradene ve bünyene göre değişir. Bu konu hakkında birçok araştırmaya ve burda konulara baktıktan sonra anladım bunu. Eğer iyi su tüketiyorsan ve haraketliysen pek bir zararını görmessin puff için konuşursak. Ama dediğim de kesin değil abartırsan gene zararını görürsün. Abartmadan da nefes darlığı felan çekiyorsan yada zorluk çekiyorsan direk bırak. Bağımlılık konusuna gelecek olursak nikotin miktarı fazla bağımlı olabilirsin , olmayadabilirsin bazıları deli gibi içiyor bağımlı olmuyor.

Sonuç : Bünyene bağlı , ama kesin birşey diyeceksek bağımlılık yapar ve zarar verir nerden vuracağı kişiye göre değişir.

hocam zararı olsun bağımlılık olsun iradene ve bünyene göre değişir. Bu konu hakkında birçok araştırmaya ve burda konulara baktıktan sonra anladım bunu. Eğer iyi su tüketiyorsan ve haraketliysen pek bir zararını görmessin puff için konuşursak. Ama dediğim de kesin değil abartırsan gene zararını görürsün. Abartmadan da nefes darlığı felan çekiyorsan yada zorluk çekiyorsan direk bırak. Bağımlılık konusuna gelecek olursak nikotin miktarı fazla bağımlı olabilirsin , olmayadabilirsin bazıları deli gibi içiyor bağımlı olmuyor.

Sonuç : Bünyene bağlı , ama kesin birşey diyeceksek bağımlılık yapar ve zarar verir nerden vuracağı kişiye göre değişir.
Evet dediklerine katılıyorum. Açıkçası 20 yaşıma kadar sigara bağımlısı olmadım içmedim bu saatten sonra da olmak istemem. Abartmayı hiç düşünmüyorum arada ağzım tatlansın diye içmeyi düşünüyorum ama eğer olur da sürekli içme ihtiyacı duyarsam direkt çöpe atarım zaten. Denemeden bilemem. İrademe güveniyorum.

Sigara da içmemişssin puffların içinde nikotinde var.Bence hiç bulaşma temiz kal.Yoksa benim gibi sigaradan pufa gecer elinden düşürmessin.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı