Narkoz verilince ne oluyor?

Krantee

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, midemde uzun süreli şikayetim var ve doktora gideceğim kısa süre içinde. Eskiden endoskopi istemişlerdi ama küçük olduğum için o zamanlar çekinmiştim, şimdi yaptırmayı düşünüyorum ve bununla alakalı sorularım var. Bana narkoz verecekler bu narkozun kafası nasıl bir kafa oluyor ve tek başıma gitsem eve geri dönebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanınızda aileniz olsun. Dönerken sarhoş dönersiniz .

Büyük ihtimal yatışınızı isteyecekleri için bir refakatçi de gerekecektir diye düşünüyorum.

Kafası güzel oluyor hocam. 1 oturuşta 75'lik rakıyı tek başınıza içmiş gibi oluyorsunuz. Yanınız da birisi olsun o kafa ile dönemezsiniz eve. Zaten hemen eve göndermezler sizi. Yanınız da birisi olmadığı sürece de yapmazlar.

Verildiği anda o vücuda yayılırken bir şey anlamıyorsun. Narkoz kendini belli etmeye başlayınca ne olduğunu anlamadan bilinç gidiyor tekrar ayıldığında ağrılar eşliğinde uyanacaksın (genellikle baş ve vücut ağrıları). O halde kendi başına dönmen çok zor bir yakınınla gitmende fayda var -ki kesin birisiyle git-.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…