Naruto ile sasuke aynı seviye mi?

Animenin adından da kaynaklı Naruto'ya bir aşırı güçlülük hali yaratma durumu var. Sasuke'yi sevmesem dahi kendisi saf bir Uchiha'dır ve Rinnegan uyandırmış bir savaşçıdır. Jutsu yeteneklerini uygulamada da seviyesi mükemmeldir. Bana göre bu seviye bir Uchiha, karşısındaki kişi bir Jinchuuriki olsa dahi üstündür. Lakin cümlemin başında da belirttiğim üzere burada objektif bir durum yok. Haliyle Naruto daha güçlü gibi gösteriliyor.

Boruto animesini katmıyorum. Sevmediğim ve gereksiz olarak gördüğüm bir iş.
Boruto'da niyeyse Naruto & Naruto Shippuden'den aldığım hazzı alamıyorum. Yeni karakterlere ısınamadım hala.
 
@Rashmore

Nerede durmaları gerektiğini bilmiyorlar. Zaten epik bir savaşla bitirmişsin animeyi. Milleti bir de aile işlerine falan sokmuşsun. Bırak öyle kalsın işte. Hayranlar hikayeyi kafalarından devam ettirsinler. Yediririz diye zorluyorlar.
Bence The Last'tan devam etselerdi daha iyiydi, Naruto'nun The Last halinin devamını görmeyi isterdim ben. Boruto'ya falan gerek var mıydı bilemiyorum.
 
@Darqx

Hiç ilgimi çekmiyor. Hele bazı sahnelere ve dövüşlere "ben bir şey bulamayınca aynısını koyuyorum" diyerek yer verildiğini düşündüm. Boruto'da Rasengan'ı tanrı modunda yapamasın arkadaş. Bu kadar kolaya kaçmayın.
Aslında şu an ki Otsutsuki senaryosu, The Last'te Naruto ve Sasuke üzerinden gitseydi daha iyi olurdu. Onları böyle yaşlı demeyeyim de yetişkin görmek iyi hissettirmiyor beni. Rasengan kısmına katılıyorum, Kishimoto sağolsun önüne gelene o kadar jutsu verdi, Naruto'ya gelince Rasengan'dan başka bir şey düşünemedi ne hikmetse arkadaş. Ben Boruto'dan da umutluyum şuan, mangası gayet güzel ilerliyor bazı saçma şeyler olsa da. Kishimoto da geri geldi bir de, o yüzden ben biraz daha sıcak yaklaşıyorum.
 
Boruto'da ikisi de aşırı güçsüz, bilerek yapmışlar. Boruto'yu ön plana almak için Naruto ve Sasuke'yi çok güçsüz yapmışlar. Soruna cevap verecek olursam, güç derken ne bekliyoruz?

Nitelik ve Nicelik olarak, Naruto daha üstün. (En çok çakraya sahip shinobi.)
Teknik olarak, Sasuke üstün. (Kılıç kullanıyor, onlarca jutsusu var. Jutsu kopyalabiliyor, doujutsulara sahip.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı