Naruto izleme sırası

Uchiha Anıl

Zeptopat
Katılım
8 Haziran 2021
Mesajlar
27
Yer
Japan but Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, Naruto'ya başlamayı düşünüyorum fakat birçok dizi ve film olduğundan izleme sırasını kafamda kuramıyorum. İnternetten baktıklarım ise ya filmleri izletmiyorlar ya da filler gibi bir şeyi izlemeyin diyorlar. Sizden ricam, varsa aranızda tamamını bitiren, gerekli gereksiz yerlerini ve izleme listesini almak istiyorum.
 
Naruto izliceksin ilk sonra Naruto shippuden film sırası genelde seri bitirdiğinde izle. Naruto filmlerini Naruto bittikten sonra shippuden filmlerini ise o seri bittikten sonra. Zaten filmler ana konuyla alakalı olmuyorlar fakat karakterlerin yeni öğrendikleri yetenekler filmlerde bulunuyor (yani ilk filmi izlersen sonradan öğreneceği şeyleri görebilirsin.)
İzlerken filler bölümleri izlememeni tavsiye ederim BENCE sıkıcı oluyorlar ve konuyla alakası yok onlara Naruto ve shippuden için bu linklerden ulaşabilirsin.


(Canon episodes konuyla alakalı olanlar filler da söylediğim gibi doldurma bölümler)
 

Kırmızı ile gösterilen yerleri izlemene gerek yok. Filmlere gelirsek Shippuuden bitince Boruto filmi var o da zorunlu değil ama bizimkilerin büyük halini görmek istersen izleyebilirsin. Bu arada Naruto bazen sıkıcı olabiliyor ama bırakma her türlü duyguyu yaşatan bana göre çok güzel bir anime.
 
Naruto 1-105. bölüm seyret sonra Naruto ilk film sonra 106-160. bölüm sonra Naruto 2. film sonra 161-196. bölüm sonra 3. film sonra Naruto Shipudden 1-23. bölüm sonra Naruto shipudden ilk film sonra Naruto shipudden 24-70. bölüm sonra Naruto shioudden 2. film sonra Naruto shipudden 71-121. bölüm sonra Naruto shipudden 3. film sonra Naruto shipudden 122-169. bölümler sonra Naruto shipudden 4. film sonra Naruto shipudden 170-221. bölümler sonra Naruto shipudden 5. film sonra Naruto shipudden 222-271. bölüm sonra Naruto Shipudden 6. film sonra Naruto shipudden 272-479 sonra diğer filmler sırasıyla.
 

Geri
Yukarı