Naruto mu Sasuke mi?

Sasuke her türlü narutodan güçlü neden diye soracak olursan hem rinneganı var hem uchiha hem genetiği güçlü bana göre sasuke narutodan kat kat güçlü. Ama adamlık konusunda narutonun alacağı su götürmez bir gerçek.

Hayır Naruto'nun final formu var. Baryon mod diye. Hatta bir de baryon mod + sage mode birleşirse çok net bir şekilde naruto, sasukeden daha güçlü olur.
 
Hayır Naruto'nun final formu var. Baryon mod diye. Hatta bir de baryon mod + sage mode birleşirse çok net bir şekilde naruto, sasukeden daha güçlü olur.
Artık Sasuke'nin daha güçlü olması için anca açıkta kalan 10 kuyruklu'nun jinchuurikisi falan olması lazım .d.
 
Naruto. Sasuke kadar bencil bir karakter görmedim ben. Sonlara doğru toparladı kendini ama aşırı sinir bozucuydu başlarda. Yok Konoha'yı yok etmeye çalışması, Sakura'yı öldürmeye çalışması, Akatsuki'ye katılması, tavırları falan deli ediyor insanı. Anca Boruto serisinde düzeldi.

Fanboyluk falan yapmıyorum. Naruto, Sasuke'yi alır. Aksini düşünüyorsanız son Naruto vs Sasuke dövüşünü tekrar izlemenizi veya araştırmanızı tavsiye ederim. Hele ki Boruto serisinde aldığı "Baryon Mod" power up'ı ile tamamen ayrı bir seviyeye ulaştı.
 
Naruto. sasuke kadar bencil bir karakter görmedim ben. Sonlara doğru toparladı kendini ama aşırı sinir bozucuydu başlarda. Yok Konoha'yı yok etmeye çalışması, Sakura'yı öldürmeye çalışması, Akatsuki'ye katılması, tavırları falan deli ediyor insanı. Anca boruto serisinde düzeldi.

fanboyluk falan yapmıyorum. Naruto, Sasuke'yi alır. Aksini düşünüyorsanız son Naruto vs sasuke dövüşünü tekrar izlemenizi veya araştırmanızı tavsiye ederim. Hele ki boruto serisinde aldığı "baryon mod" Power Up'ı ile tamamen ayrı bir seviyeye ulaştı.

Ama artık Sasuke daha güçlü oldu gibi sonuçta Naruto kyuubi'yi kaybetti ama Sasuke'nin hala Eternal Mangekyou Sharinganı var.
 

Geri
Yukarı