Naruto: Shippuden filler izlenmeli mi?

515080

Decapat
Selam. Geçen de Naruto filler izleyeyim mi diye bir konu açtım çoğu arkadaş atla dedi ve bende shipuendana geçtim. 50.Bolu'me geldim 57 ile 70 arasında filler gözüküyor bende eğer hikayeye ve bazı düşmnlar varsa izleyeyim diyorum. Bilgili arkadaşlar varsa bakabiliri mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ikisinde de atlayarak izledim. Zaten filler ana hikayenin dışında alakası olmayan hikayeleri işliyor. Direk atla gitsin. Merak edersen bitirdikten sonra geri döner izlersin. İnternette hangi bölümlerin fil olduğunu yazan bir site var zaten.

Filler bölümler çok fazla ve sıkıcı. Ben Naruto Classic ve Shippuden'i filler atlayarak izledim. Boruto da bolca filler içerdiği için mangasını okuyorum. Bence atla.

Son düzenleme:
Konuya sonradan gelen arkadaşlar için bazı Naruto fillerlarını izlemesenizde animede çokça bahsedildiğinden anlarsınız ama Naruto filler konusunda istisna bir anime bazı fillerlar hikayeyle bağlantılı Semi-Cannon demeyelim hikayeye doğrudan katkısı yok ama Naruto evreni hakkında bilgiler veriyorlar ve animeden sapma gereksiz bölümler değiller mesela Shisui Uchiha'nın olduğu filler bölümler hikayeyle tam anlamıyla bağlantılı
Danzou ve Shisui arasında geçenleri ve Shisui'nin Itachi'den istediklerini anlatıyor
ama gidişata göre bağlantılı olmadığı için filler olarak geçiyorlar. Bölüm başlıklarından hangi bölümlerin animeyle bağlantısı olduğunu rahatça anlayabileceğinizi düşünüyorum

349. Kalbi Gizleyen Maske
350. Minato'nun Ölümü
351. Hashirama'nın Hücreleri

Bunlar gibi bölümler anime hakkında olan bilginizi arttıracaktır ve izlenmesi gerekli bölümler olduklarını düşünüyorum.

464. Ninshu
465. Ashura Ve Indra
467. Ashura'nın Kararı

Bu bölümler canon olarak geçmiyorlar yukarıda attığım bölümlerde de öyle bir tabir yok ama canon olmaları olası ? çünkü animede çokça Hashirama'nın hücrelerinden ve ne işe yaradıklarından bahsediliyor filler bölümlerin bazıları canon bazıları değil attığım siteden bölüm başlıklarından bakıp bölümlerde kısaca ne olduğuna bakarak izleyip izlememeniz gerektiğine karar verin zaten belli başlı karakterler tanıdık gelir ve hikayesini merak ederseniz izlersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı