Bleach izle.Selam ilk Naruto çok sevmiştim ama bunda şu an 117. bölümdeyim o kadar sıkıcı geldiki artık ikinci hedefim olan One piece başlamak istiyorum sizce bırakmalı mıyım?
bleach bana göre değil biraz 10 bolum felan izledim anlamadım olayı ama one piece bi 10 bölüm izledim çok sevdim sizce ona başlıyayımmı?Bleach izle.
Diğerleri bıkkınlık verir.
Yook hocam filler listlere bakıyorum onları atlıyorum.Filler bölümleri izlemiyorsunuz değil mi? Eğer izlemiyorsanız yapacak bir şey yok.
Bleach filler bölümlerini izlemezsen gayet güzel anime, ben üçünü de biraz biraz izledim bir tek bleachı tamamen bitirebildim. Onepiece sevdiysen onu izle ama onun bölüm sayısı daha fazla ve bence bayıyor.Yook hocam filler listlere bakıyorum onları atlıyorum.
Naruto shippunden'ı neden herkes bu kadar ssevmiş anlamadım herkes yok çok iyi felan diyor ama herkes dünyanın en iyi animesi felan diyor ama ben katılmadım şahen.Bleach filler bölümlerini izlemezsen gayet güzel anime, ben üçünü de biraz biraz izledim bir tek bleachı tamamen bitirebildim. Onepiece sevdiysen onu izle ama onun bölüm sayısı daha fazla ve bence bayıyor.
Bencede, naruto sıkıcı bence.Naruto shippunden'ı neden herkes bu kadar ssevmiş anlamadım herkes yok çok iyi felan diyor ama herkes dünyanın en iyi animesi felan diyor ama ben katılmadım şahen.
bleach bana göre değil biraz 10 bolum felan izledim anlamadım olayı ama one piece bi 10 bölüm izledim çok sevdim sizce ona başlıyayımmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.