Naruto Storm 4 Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

AlwaysBest

Femtopat
Oyunu Steam'dan aldım, indirdim, oynaya bastığımda 1-2 saniye açılıyor, siyah ekran geri kapanıyor. Oyunu eski bilgisayarımda oynayabiliyorum. Şu anki bilgisayarım Windows 10. ekran kartıyla ilgili bir sorun olduğunu da düşünmüyorum. Birkaç form okudum ama çözümü bulamadım. Ekran kartım 1050 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna ait ProcMon raporu paylaşın.

Attığım konuda açıklaması mevcut. Ayrıca bir video da var.

Videonun açıklamasındaki uygulamayı indirip videodaki adımları takip ederek rapor oluşturacaksınız. Sonra oluşturduğunuz raporu buraya atacaksınız.

Raporu attığınız zaman oyunun düzgün veya hiç açılmamasına sebep olan dosyayı bulabiliyoruz. Sonrasında size onu sildirip o dosyanın bulunduğu paketi kurduruyoruz. Böylece oyununuz açılabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bu. Videonun açıklamasında bahsettiğim programın indirme linki mevcut. Programı indirin ve videodaki adımları takip ederek rapor oluşturun. Sonrasında da bu raporu bizimle paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…