Naruto Türkçe dublajlı şekilde nereden izlenebilir?

Naruto Türkçe dublaj nereden izlerim?

Spacetoon yayınlamaya başlamıştı da ne oldu bilmiyorum tamamlanmamıştır büyük ihtimalle. İzlemeni önermem alt yazılı izle keyfi daha da artar. Düşünsene kage bunshin no jutsu diyeceğine gölge klon tekniği diyor. Bence çok kötü hissiyatı.

Spacetoon yayınlamaya başlamıştı da ne oldu bilmiyorum tamamlanmamıştır büyük ihtimalle. İzlemeni önermem alt yazılı izle keyfi daha da artar. Düşünsene kage bunshin no jutsu diyeceğine gölge klon tekniği diyor. Bence çok kötü hissiyatı.
ben yan ekrandan açıcam oyun oynarken o yüzden arıyorum

Aniziumda vardır belki bazı animeleri Türkçe dublaj yayınlıyorlar ama abonelik sistemi var aylık ücret kesiyor.

Aniziumda çok az Türkçe dublajlı anime var(yok demek daha doğru hatta). Türkçe dublajlı diye aldım 1 aylık birkaç bölüm dışında dublaj yok. Spacetoon şu an Türkçe dublaj Naruto yayınlıyor ben pek beğenemedim bir göz atabilirsiniz.

Şu an Naruto Türkçe izle diye aratınca çizgi ve dizi adlı sitede 19 bölümü şu an için mevcut bu da dalga ülkesi Arc tamamı demek oluyor chunin sınavı Arc şu an kendi uygulamalarından haftalık olarak yayınlıyorlar ama izlemek için para vermen gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı