ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #31 Yiğitt35 dedi: O zamana kadar tip 5 medeniyet seviyesini geçeriz herhalde bir combine saldırısına uğramazsak tabii anlayan anladı Genişletmek için tıkla... İnsanların tip 2 medeniyet seviyesini geçebileceğini sanmıyorum bunca yıl sonra tip 1 medeniyete bile erişemedik çok zaman lazım dostum.
Yiğitt35 dedi: O zamana kadar tip 5 medeniyet seviyesini geçeriz herhalde bir combine saldırısına uğramazsak tabii anlayan anladı Genişletmek için tıkla... İnsanların tip 2 medeniyet seviyesini geçebileceğini sanmıyorum bunca yıl sonra tip 1 medeniyete bile erişemedik çok zaman lazım dostum.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.452 Makaleler 3 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #32 Benim oğlum, onun oğlu ve onun oğlunun oğluna kadar bir şey olmazsa sıkıntı yok. (!)
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 8 Mart 2021 #33 ArdaRiche1 dedi: İnsanların tip 2 medeniyet seviyesini geçebileceğini sanmıyorum bunca yıl sonra tip 1 medeniyete bile erişemedik çok zaman lazım dostum. Genişletmek için tıkla... Öyle bakmamak lazım çünkü teknolojiyi artan parabol eğrisi gibi düşünün. Gittikce daha hızlı büyüyor. Örneğin xkare grafiği gibi. Kennisgeving voor omleiding images.app.goo.gl
ArdaRiche1 dedi: İnsanların tip 2 medeniyet seviyesini geçebileceğini sanmıyorum bunca yıl sonra tip 1 medeniyete bile erişemedik çok zaman lazım dostum. Genişletmek için tıkla... Öyle bakmamak lazım çünkü teknolojiyi artan parabol eğrisi gibi düşünün. Gittikce daha hızlı büyüyor. Örneğin xkare grafiği gibi. Kennisgeving voor omleiding images.app.goo.gl
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.508 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 8 Mart 2021 #34 ArdaRiche1 dedi: İnsanların tip 2 medeniyet seviyesini geçebileceğini sanmıyorum bunca yıl sonra tip 1 medeniyete bile erişemedik çok zaman lazım dostum. Genişletmek için tıkla... İnsanlık tarihi 6 milyon yıl boyunca Tip 1'e daha yeni yeni yaklaşıyorsa yaklaşık 42 milyon yıl sonra da eğer bu yavaşlıkta gidersek Tip 5 medeniyet seviyesine yaklaşmış olacağız. Tabii kabaca hesap yaptım
ArdaRiche1 dedi: İnsanların tip 2 medeniyet seviyesini geçebileceğini sanmıyorum bunca yıl sonra tip 1 medeniyete bile erişemedik çok zaman lazım dostum. Genişletmek için tıkla... İnsanlık tarihi 6 milyon yıl boyunca Tip 1'e daha yeni yeni yaklaşıyorsa yaklaşık 42 milyon yıl sonra da eğer bu yavaşlıkta gidersek Tip 5 medeniyet seviyesine yaklaşmış olacağız. Tabii kabaca hesap yaptım
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 8 Mart 2021 #35 Evren heyecan verici. Keşke bizim ülkemizden birileri de bu isin bir ucundan tutabilse.
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 8 Mart 2021 #36 1 milyar yıl sonra muhtemelen ışık hızında güneş sistemleri arasında seyahat ederiz
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 8 Mart 2021 #37 DarkWarrior dedi: 1 milyar yıl sonra muhtemelen ışık hızında güneş sistemleri arasında seyahat ederiz Genişletmek için tıkla... Işık hızı işi günümüz fizik kurallarına göre imkansız, öyle de kalacak gibi. Ancak solucan delikleri ile hızlı seyahat olabilir muhtemelen.
DarkWarrior dedi: 1 milyar yıl sonra muhtemelen ışık hızında güneş sistemleri arasında seyahat ederiz Genişletmek için tıkla... Işık hızı işi günümüz fizik kurallarına göre imkansız, öyle de kalacak gibi. Ancak solucan delikleri ile hızlı seyahat olabilir muhtemelen.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #38 359149 dedi: Işık hızı işi günümüz fizik kurallarına göre imkansız, öyle de kalacak gibi. Ancak solucan delikleri ile hızlı seyahat olabilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Solucan delikleri seyahat edemeyecek kadar küçük delikler insanların bunu kullanabilmesi çok zor.
359149 dedi: Işık hızı işi günümüz fizik kurallarına göre imkansız, öyle de kalacak gibi. Ancak solucan delikleri ile hızlı seyahat olabilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Solucan delikleri seyahat edemeyecek kadar küçük delikler insanların bunu kullanabilmesi çok zor.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 9 Mart 2021 #39 359149 dedi: Işık hızı işi günümüz fizik kurallarına göre imkansız, öyle de kalacak gibi. Ancak solucan delikleri ile hızlı seyahat olabilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ben imkansız diye bir şey göremiyorum açıkçası ya. Bu hayatta hiçbir şey bana imkansız gelmiyor her şey olası benim için. Işık hızında hareket edebilirsek zaman yolculuğu yapma şansını elde ederiz bu arada.
359149 dedi: Işık hızı işi günümüz fizik kurallarına göre imkansız, öyle de kalacak gibi. Ancak solucan delikleri ile hızlı seyahat olabilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ben imkansız diye bir şey göremiyorum açıkçası ya. Bu hayatta hiçbir şey bana imkansız gelmiyor her şey olası benim için. Işık hızında hareket edebilirsek zaman yolculuğu yapma şansını elde ederiz bu arada.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.353 Çözümler 9 9 Mart 2021 #40 Biz de Mars'ta yaşarız bea, bize gezegen mi yok len(!)