Nasıl açığa geçilir?

meanfen

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar okula gitmem 1 saat sürüyor. Dönmem de aynı şekilde 1 saat sürüyor. Bu beni çok yoruyor. Evde ders çalışamıyorum. Her gün erken kalkınca da okul yüzünden enerjim de erken bitiyor kendimi ne kadar zorlasam da masada kendimi uyuklarken buluyorum. Açığa geçmek zorlaştırıldı. Ben de açığa geçebilecek bir koşul sağlamıyorum fakat başka bir şekilde uzaktan eğitim veya okula gitmeden yok yazılmadan evde kendim ders çalışabileceğim bir yöntem var mı beni bilgilendirir misiniz?

Bende 1 sene önce açığa geçtim tastikname en son mezun olduğun okul diplomanı ve bir kaç kimlik fotokopisi falan alıp halk eğitim merkezine giderek yaptırabiliyordun. Şuan engelliler veya zorunlu gerekçesi olmayanların açığa geçmesi zorlaştı.

Arkadaşlar okula gitmem 1 saat sürüyor. Dönmem de aynı şekilde 1 saat sürüyor. Bu beni çok yoruyor. Evde ders çalışamıyorum. Her gün erken kalkınca da okul yüzünden enerjim de erken bitiyor kendimi ne kadar zorlasam da masada kendimi uyuklarken buluyorum. Açığa geçmek zorlaştırıldı. Ben de açığa geçebilecek bir koşul sağlamıyorum fakat başka bir şekilde uzaktan eğitim veya okula gitmeden yok yazılmadan evde kendim ders çalışabileceğim bir yöntem var mı beni bilgilendirir misiniz?
Açığa geçme şartlarını karşılamıyosanız hiçbirşey yapamazsınız hocam.

Sicil ya da evli olursan geçebiliyorsun başka vardı şartlar ama aklımda kalmadı. Sicilden emin değilim.

14. maddede mazeret uygunsa geçebilir yazıyor. Bence bir arayın konuşun.

Sakatlığı yüzünden aylardır baston kullanan arkadaşımın heyet raporunu kabul etmediler, yorgunluk açığa geçmek için mazeret değil.
Hafızlıkla geçebilirsin fakat önermem gelecekte problem çıkaracak gibi duruyor.
En mantıklısı bazı kolejler para karşılığı seni tüm sene okulda gösterip, açık eğitim görmeni sağlıyorlar başka bir yolu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı