Çözüldü Nasıl altyapı alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Worldax

Kilopat
Yer
Gebze, Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam! Bundan yaklaşık 1 hafta önce yeni bir eve taşındık önceki binamızda altyapı vardı ancak şu an yaptırdığımız binada ne yazık ki altyapı bulunmuyor, ben de haliyle internetsiz kaldım. İnternet malum günümüzde çok önemli benim halihazırda bir Türk Telekom paketim var ve paketi iptal etme hakkına sahibim milleni.com'un internet paketlerinden almak istiyorum acaba ne yapmam gerekiyor veya uydudan internet almak gibi bir teknoloji var mı? Yakınımdaki binalarda altyapı yok ancak hepsi yeni gibi bizim binada yeni zaten.

Dip not: Bulunduğum konum Kocaeli/Gebze/Arapçeşme/Kavak cad. 1095 sok.

Uydudan internet alarak çalışan firmalar var. Ben Derince'de oturuyorum. Bizim İnternet diye bir firma uydudan alıyor, araştırabilirsin. Altyapı konusu için sadece senin istemenle kolay kolay yapmazlar. Toplanıp apartmandaki insanlar ile konuş ve duruma göre Twitter üzerinden en yakın hangi servis sağlayıcısının altyapısı varsa o kuruma tweet at.

Arkadaşlar selam! Bundan yaklaşık 1 hafta önce yeni bir eve taşındık önceki binamızda altyapı vardı ancak şu an yaptırdığımız binada ne yazık ki altyapı bulunmuyor, ben de haliyle internetsiz kaldım. İnternet malum günümüzde çok önemli benim halihazırda bir Türk Telekom paketim var ve paketi iptal etme hakkına sahibim milleni.com'un internet paketlerinden almak istiyorum acaba ne yapmam gerekiyor veya uydudan internet almak gibi bir teknoloji var mı? Yakınımdaki binalarda altyapı yok ancak hepsi yeni gibi bizim binada yeni zaten.

Dip not: Bulunduğum konum Kocaeli/Gebze/Arapçeşme/Kavak cad. 1095 sok.
Ne yazıki uydunet kullanıyorum İREMNET bulaşmanı önermem oyun oynatmaz ama internette 720p film izlettirir CS GO'da 100MS altı görüyorum kimse bağlı değilken 95 civarlarında 40 TL ücreti var ve ilk başlangıçta 300 TL gibi bir ücret alınıyor çok lazımsa kullan değilse bulaşma.

Bizim İnternet diye bir kurumdan Airfiber aldım 4 daire başı 250tl kurulum ücreti vardı aylık 50TL ile 10 download 2 upload alıyorum ancak Steam sunucularında vs. ping yüksek oluyor. [ÇÖZÜLDÜ]
İnternete kavuşmanıza sevindim hocam.
Bizim İnternet diye bir kurumdan Airfiber aldım 4 daire başı 250tl kurulum ücreti vardı aylık 50TL ile 10 download 2 upload alıyorum ancak Steam sunucularında vs. ping yüksek oluyor. [ÇÖZÜLDÜ]
Hocam oyunlarda pinginiz nasıl oynanabilecek düzeylerde mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı