Tatil köyündeki animatörlerden bahsediyorum. Diğer anlamı yani. İnternetten bakabilirsiniz.
Ha, anladım şimdi. Bir ara araştırırken karşıma onlar çıkınca şok olmuştum.

O yüzden bilgisayar animatörü ya da Animasyon Mühendisi diye aratmak daha mantıklı duruyor.

Alfabeyi bilmeyen, okuma-yazma öğrenemez. 2D çizim ve animasyona hakim olmalısın ki, 3D alanda ilerleyebilesin.
2D animasyon da ilgimi çekmiyor değil. Fakat henüz çizimim kötü olduğu için şuanlık hazır nesnelerden animasyon yapmaya çalışıyordum.

Bu alana da odaklanmam gerektiğini anlamış oldum, cevabınız için teşekkürler.

Kötü çizimin sorun olacağını sanmıyorum. El çizimi rezalet olan bir Alman endüstri mühendisliği kadın, basit el çizimleri ile mobilya konusunda aşırı popüler olmuştu. Hatta o basit el çizimleri ile ünlenmişti.
Nasıl bir grafik yakalayacağın hiç belli olmaz. Borderlands oyunun da mesela şahsına münhasır bir tarzı var mesela.

@blenxi Diğer konumda daha önce yardım ettiğiniz için teşekkürler. Verdiğiniz değerli bilgileri bu konuma yerleştirmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…