Nasıl anonim olurum?

TailsOS + kaliteli VPN + Tor + Proxy.

Evet, internete bağlı her cihaz izlenir.
ama başka bir cihazı taklit ederek gizlenebilirsin. Takip edilebilmek için inanılmaz bir efor gerekiyorsa bununla uğraşmazlar zaten internette nasıl göründüğüne bağlı

Tamamen anonim olamazsın imkansız.
  • NordVPN gibi ücretli VPN servisleri LOG tutar. Herhangi bir suça karıştığınızda ve yakalandığınızda acımdan verilerinizi Devlet kurumlarına verirler.
  • VM Linux kursan bile Uygulamaları Tam ekranda açmamak gibi garip ve ilginç detaylar var.
Bu linke göz atabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
"Anonim olsanız bile %99 kadar olabilirsiniz. Bu kadar anonimliğe gerek var mı bilmiyorum."
Bence şu yılda var.
Ayrıca attığın video üyelere özel.
 
Son düzenleme:
Off-Shore bir vds satin alin. Oyun oynama haricinde butun islemlerinizi bu cihazda halledin. Proxy satin alin veya internette paylasilan proxylere baglanun. Bilgisayara atama yapip baglantilari proxy ile gerceklestirin. Bir proxye binlerce kisi girdigi icin sizi zaten bulamazlar. VPN'ler falan cocuk isi. Yukaridaki yontemler bizzat bu islere girmis insanlarin kullandigi taktik.
 
Off-Shore bir vds satin alin. Oyun oynama haricinde butun islemlerinizi bu cihazda halledin. Proxy satin alin, bilgisayara atama yapip baglantilari proxy ile gerceklestirin. Bir proxye binlerce kisi girdigi icin sizi zaten bulamazlar.
bin kişi çok çok az bir sayı, tor daha iyi bir seçenek olabilir. Ama onun da yan etkileri var, relaylerden birisi tuzak olabilir. En iyi seçenekte bile çok kötü durumlar var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı