Nasıl Arkadaş Edinebilirim?

Yaşım problem olmazsa Discord'umu vereyim şöyle: (saygı ve sevgi olduktan sonra benim için yaş önemli değil. Senin içinde öyleseyse problem yok.)
Sayslowman#5767

Yaşım problem olmazsa Discord'umu vereyim şöyle: (saygı ve sevgi olduktan sonra benim için yaş önemli değil. Senin içinde öyleseyse problem yok.)
Sayslowman#5767
Yolladım, bir problem yok yaş vb. şeyler için benim açımdan.

Hocam forumda izin veriliyor mu bilmiyorum ama Discord'unuz var mı? Varsa atın beraber konuşur ederiz. Ama muhtelemen yarın.

Sen atabilir misin çünkü uzun zamandır girmiyorumda.

Doğru insanı bir bakışta analiz etmek mühim olan benim de karşıma hiç doğru çıkmadı.

Açıkcası benimde pek arkadaşım yok. Çok içe kapanık bir kızım ailem falan bu özelliğimden hep şikayet ederler. Genelde benim arkadaşlarım hep internet üzerinden oluyor.

Açıkcası benimde pek arkadaşım yok. Çok içe kapanık bir kızım ailem falan bu özelliğimden hep şikayet ederler. Genelde benim arkadaşlarım hep internet üzerinden oluyor.
Peki bu durumu nasıl aşmalı sizin bir girişiminiz var mı?

Aktivitelere katıl (spora gidebilirsin, müzik yapabilirsin), Tinder gibi uygulamalar kullanabilirsin, bulunduğun mahallede sık sık dışarı çıkıp, oradaki insanlarla tanışabilirsin.

Şuan Kuşadasın'dayım burada Alman ve Rus turistler var. Herhangi biriyle arkadaş olmak isterdim ama gidip konuşacak özgüvenim yok. İngilizcem az çok yeter ama konuşacak konuyu nasıl bulurum bilmiyorum.

Şuan Kuşadasın'dayım burada Alman ve Rus turistler var. Herhangi biriyle arkadaş olmak isterdim ama gidip konuşacak özgüvenim yok. İngilizcem az çok yeter ama konuşacak konuyu nasıl bulurum bilmiyorum.
Git, tanış. Devamında konuşacak konu bulursun illa ki. Almanya'yı sorarsın, gittiği ülkeleri sorarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…