Sayslowman
Decapat
Evet senin çok erken olmuşbunun haricinde oyunlardan yeterince hevesimi aldım sadece geceleri ve akşamları boşluklarımda girip oynuyorum en azından o konu da çok sıkıntı yaşamıyorum. Dediğin gibi sistem toplamam vs. çok etkilemedi büyüdükçe ya da şartlardan dolayı bazen tat vermiyor.
Gerçekten çok sağlam ve düzgün arkadaşlarımda oldu ve bir tanesi hala var önemli olan çizgileri bilmek.
Al o kocaman boşlukta ben de ya biz göremiyoruz ya gerçekten adım atamıyoruz. Kocaman sarıldım bu arada...
Ben yaşım gereği şöyle söyleyeyim; kesinlikle istemesen de arıyorsun bir yerde. O arkadaşlarımında çok çevresi yok benzer yaşantılarımız, sahte dostluklar vb. kader bizi denk getirdi.
Bilgi birikimim ve kültürümün olduğunu düşünüyorum en azından birçok konu da araştırmalarım var ve tarafsız bir şekilde birçok konu da konuşabilirim bazen kendi düşüncelerimi aktarsam da tabii ki kimseyi kendi doğruma inandırmak değil amacım.
Bu konu da o arkadaşlarımla konuştuğumda farkı anlayabiliyorum ama daha çok insanla nasıl gerçekleştirilebilir bu durumun çözümünü arıyorum.
Elim yüzümde gerçekten düzgün özellikle büyükler tatlı ve sevecen bir tipimin, ağırbaşlı oluşumdan çok övünürler. Sanırım problem ben de
Bir şekilde iletişime geçebileceğimiz platform varsa ben sohbet muhabbet etmek isterim, sanırım bu platformda özelden mesaj atmak yok, Discord paylaşamıyorum reklama girebilir diye nasıl iletişime geçebiliriz?
Yaşım problem olmazsa Discord'umu vereyim şöyle: (saygı ve sevgi olduktan sonra benim için yaş önemli değil. Senin içinde öyleseyse problem yok.)
Sayslowman#5767