Nasıl Arkadaş Edinebilirim?

Evet senin çok erken olmuş :( bunun haricinde oyunlardan yeterince hevesimi aldım sadece geceleri ve akşamları boşluklarımda girip oynuyorum en azından o konu da çok sıkıntı yaşamıyorum. Dediğin gibi sistem toplamam vs. çok etkilemedi büyüdükçe ya da şartlardan dolayı bazen tat vermiyor.

Gerçekten çok sağlam ve düzgün arkadaşlarımda oldu ve bir tanesi hala var önemli olan çizgileri bilmek.

Al o kocaman boşlukta ben de ya biz göremiyoruz ya gerçekten adım atamıyoruz. Kocaman sarıldım bu arada...

Ben yaşım gereği şöyle söyleyeyim; kesinlikle istemesen de arıyorsun bir yerde. O arkadaşlarımında çok çevresi yok benzer yaşantılarımız, sahte dostluklar vb. kader bizi denk getirdi.
Bilgi birikimim ve kültürümün olduğunu düşünüyorum en azından birçok konu da araştırmalarım var ve tarafsız bir şekilde birçok konu da konuşabilirim bazen kendi düşüncelerimi aktarsam da tabii ki kimseyi kendi doğruma inandırmak değil amacım.
Bu konu da o arkadaşlarımla konuştuğumda farkı anlayabiliyorum ama daha çok insanla nasıl gerçekleştirilebilir bu durumun çözümünü arıyorum.
Elim yüzümde gerçekten düzgün özellikle büyükler tatlı ve sevecen bir tipimin, ağırbaşlı oluşumdan çok övünürler. Sanırım problem ben de :D

Bir şekilde iletişime geçebileceğimiz platform varsa ben sohbet muhabbet etmek isterim, sanırım bu platformda özelden mesaj atmak yok, Discord paylaşamıyorum reklama girebilir diye nasıl iletişime geçebiliriz?

Yaşım problem olmazsa Discord'umu vereyim şöyle: (saygı ve sevgi olduktan sonra benim için yaş önemli değil. Senin içinde öyleseyse problem yok.)
Sayslowman#5767

Hocam forumda izin veriliyor mu bilmiyorum ama Discord'unuz var mı? Varsa atın beraber konuşur ederiz. Ama muhtelemen yarın.

Sen atabilir misin çünkü uzun zamandır girmiyorumda.
İnsan sosyal bir varlık yalnız olmak doğasına aykırıdır.

Arkadaşlarının arkadaşlarıyla tanışmayı deneyebilirsin.(arkadaşlarının çevresini sömürebilirsin)

Kendini geliştirmiş bir insansan konuşacak bir şeyler rahatlıkla bulabilirsin doğaçlama, yani tabii konuştuğun insanlarında anlaması için onlarında kendilerini geliştirmiş olmalı.

Doğru insanı bir bakışta analiz etmek mühim olan benim de karşıma hiç doğru çıkmadı.

Merhabalar,

22 yaşındayım üniversiteden sonra memleketimdeyim, önceden çocukluk arkadaşlarım falan vardı ama hepsinin bana zarar verdiğini gördükçe kendilerinden uzaklaştım, 2 tane sürekli görüşmesekte haftada birkaç kere görüştüğüm arkadaşlarım var ama her fırsatta göreşemiyoruz. Aslında tek yaşamaktan fazlasıyla memnunum kendi başıma vakit geçirebiliyorum, eğlenebiliyorum ama bazı durumlarda insan sohbet edecek derdini anlatacak birilerini arıyor, aynı şekilde birilerini dinlemek şakalaşmak gibi, gezebilecek eğlenebilecek aktiviteler yapabilecek kısacası aklınıza gelebilecek bütün her şey için.
Çalışmıyorum bundan dolayı günlerim hep boş ve evde geçiyor, kendim falan dolaşıyorum ama kendi cinsim ve karşı cinste olmak üzere yeni insanlarla tanışmak, yeni kişiler görmek, sohbet muhabbet etmek falan istiyorum ama bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Bu konuda bütün fikir ve önerilere açığım yardımcı olacak herkese de çok teşekkür ederim. ^^
Açıkcası benimde pek arkadaşım yok. Çok içe kapanık bir kızım ailem falan bu özelliğimden hep şikayet ederler. Genelde benim arkadaşlarım hep internet üzerinden oluyor.

Merhabalar,

22 yaşındayım üniversiteden sonra memleketimdeyim, önceden çocukluk arkadaşlarım falan vardı ama hepsinin bana zarar verdiğini gördükçe kendilerinden uzaklaştım, 2 tane sürekli görüşmesekte haftada birkaç kere görüştüğüm arkadaşlarım var ama her fırsatta göreşemiyoruz. Aslında tek yaşamaktan fazlasıyla memnunum kendi başıma vakit geçirebiliyorum, eğlenebiliyorum ama bazı durumlarda insan sohbet edecek derdini anlatacak birilerini arıyor, aynı şekilde birilerini dinlemek şakalaşmak gibi, gezebilecek eğlenebilecek aktiviteler yapabilecek kısacası aklınıza gelebilecek bütün her şey için.
Çalışmıyorum bundan dolayı günlerim hep boş ve evde geçiyor, kendim falan dolaşıyorum ama kendi cinsim ve karşı cinste olmak üzere yeni insanlarla tanışmak, yeni kişiler görmek, sohbet muhabbet etmek falan istiyorum ama bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Bu konuda bütün fikir ve önerilere açığım yardımcı olacak herkese de çok teşekkür ederim. ^^
Aktivitelere katıl (spora gidebilirsin, müzik yapabilirsin), Tinder gibi uygulamalar kullanabilirsin, bulunduğun mahallede sık sık dışarı çıkıp, oradaki insanlarla tanışabilirsin.

Şuan Kuşadasın'dayım burada Alman ve Rus turistler var. Herhangi biriyle arkadaş olmak isterdim ama gidip konuşacak özgüvenim yok. İngilizcem az çok yeter ama konuşacak konuyu nasıl bulurum bilmiyorum.

Şuan Kuşadasın'dayım burada Alman ve Rus turistler var. Herhangi biriyle arkadaş olmak isterdim ama gidip konuşacak özgüvenim yok. İngilizcem az çok yeter ama konuşacak konuyu nasıl bulurum bilmiyorum.
Git, tanış. Devamında konuşacak konu bulursun illa ki. Almanya'yı sorarsın, gittiği ülkeleri sorarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı