proWXL
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ5 12400f
RTX 3050
Asrock h610-m-hvs
- Meslek
- Öğrenci
Nevşehir gibi köy mü şehir mi belli olmayan bir yerde yaşayan ve sadece 2 yaş büyük olan bir arkadaş olarak söylüyorum. Belediyenin illaki ücretsiz kursları vardır. Arkdadaş için değil kendin için enstürman öğren dövüş kursuna yazıl yazılım vs. kontenjanının yettiği tüm kurslara yazıl. Tahminimce çalışkan ya da meşgul birisi değilsin, aslında istesen 3 kursu bile rahatça ilerletecek vaktin vardır. Gyme yazıl kesinlikle. Fark ettiysen hepsi kendini geliştireceğin şeyler. Kendini gerçekten enstürmana, dövüşe, spora vs. verdiğinde emin ol özgüvenin ve bilişsel kapasiten artacak, arkadaş ihtiyacın kalmayacak. Ama gerek istemesen de içinde bulunacak olduğun sosyal ortam gerek kendine ekleyeceğin değer ile hiç istemesen bile 4-5 arkadaş edineceksin bu ortamlarda. Loser olduğunu düşünüyosan önce bütün ezikliğini kabullen, sonra da bunun üzerine gitmeye çalış. Bunların hepsini deneyip hiçbirini başaramasan bile başladığın nokta ile bıraktığın nokta arasında dağlar kadar fark olacak. 3 enstürman çalan, 100 bench basmış ve dövüş kursuna yazılmayı düşünen biri olarak söylüyorum. Salona gittiğimde başımı eğip yürüsem en az 3 kişi kanka ne yaptın nasılsın diye geliyor. Tabii tam tersi olsa ben de ona gidiyorum, samimiyet karşılıklı.
Hocam yaz kursuna gidiyorum, haftanın 5 günü doluyum kısacası, dediklerinizi daha önce düşündüm ama malum vakit sorunu var.
Hahahahahahahahha olabilir bak mantıklıTinder yükleyip bir sürü kız arkadaş bulabilirsiniz!![]()