Çevremde dost bulamadım. Belki sanalda bulabilirim. @kanty
Eğer isterseniz» D2G.türkiye#3185
@Lemmy Kilmister isterseniz ↓
Siz bilirsiniz fakat son gün gelmeden çalışamama sorunum var. Evet yanlış ama malesef ki böyle...Önceliğin derslerin olsun yarın eklerim.
Ben senin problemi anladım, herkeste olan bir problem bu. Sen kendini fazla kasıyorsun. Hayalindeki ideale fazla kafayı takmışsın o yüzden gerçekten uzaklaşmışsın. Düşüncelerin gerçekle yüzleşince de hayal kırıklığına vuruyor, içine kapanıyorsun. Sana tavsiyem arkadaş bulmak zorunda değilsin. Kendi ideallerine bu kadar bağlı kalacaksan hiç de bulamazsın. Senle aynı zevke ve düşünceye sahip bu dünyada başka kimse yok, fakat benzer düşünceye sahip olan var. Git konuş onlarla. Baktın konuşamıyorsun sana tavsiyem hazır gençken kitap okuyabilirsin. Biliyorum sıkıcı dkyceksin ama inan bana bir şans ver. Hadi iyi Sosyal'ler sana.
Bende öyleyim.Siz bilirsiniz fakat son gün gelmeden çalışamama sorunum var. Evet yanlış ama malesef ki böyle...
evet bende de öyleSiz bilirsiniz fakat son gün gelmeden çalışamama sorunum var. Evet yanlış ama malesef ki böyle...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.