Nasıl arkadaş ediniriz?

Çevremde vizyonlu dost bulamadım. Belki sanalda bulabilirim. @kanty
Eğer isterseniz» D2G.türkiye#3185

Son düzenleme:
Ben senin problemi anladım, herkeste olan bir problem bu. Sen kendini fazla kasıyorsun. Hayalindeki ideale fazla kafayı takmışsın o yüzden gerçekten uzaklaşmışsın. Düşüncelerin gerçekle yüzleşince de hayal kırıklığına vuruyor, içine kapanıyorsun. Sana tavsiyem arkadaş bulmak zorunda değilsin. Kendi ideallerine bu kadar bağlı kalcaksan hiç de bulamazsın. Senle aynı zevke ve düşünceye sahip bu dünyada başka kimse yok, fakat benzer düşünceye sahip olan var. Git konuş onlarla. Baktın konuşamıyorsun sana tavsiyem hazır gençken kitap okuyabilirsin. Biliyorum sıkıcı dkyceksin ama inan bana bir şans ver. Hadi iyi forumlar sana.

Ben senin problemi anladım, herkeste olan bir problem bu. Sen kendini fazla kasıyorsun. Hayalindeki ideale fazla kafayı takmışsın o yüzden gerçekten uzaklaşmışsın. Düşüncelerin gerçekle yüzleşince de hayal kırıklığına vuruyor, içine kapanıyorsun. Sana tavsiyem arkadaş bulmak zorunda değilsin. Kendi ideallerine bu kadar bağlı kalacaksan hiç de bulamazsın. Senle aynı zevke ve düşünceye sahip bu dünyada başka kimse yok, fakat benzer düşünceye sahip olan var. Git konuş onlarla. Baktın konuşamıyorsun sana tavsiyem hazır gençken kitap okuyabilirsin. Biliyorum sıkıcı dkyceksin ama inan bana bir şans ver. Hadi iyi Sosyal'ler sana.

Evet kendime zaten (konu eski) konuyu açtıktan 2-3 saat sonra kendi başıma neden eğlenemeyim, takılamayayım dedim ve sayfayı kapatmıştım şu anda sınıf arkadaşlarım var 5 gün okulda olduğum için yeterince sohbet te edebiliyorum. Artık böyle bir sorunum yok. Kitap okuma işini gerçekten yapamıyorum çok zevkli bir kitapta olsa sıkılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı