Nasıl arkadaşım olur?

İnsanları ortak ilgi alanları bir araya getirir. Film, kitap, oyun, spor vs gibi insanların konuşmaktan keyif aldığı konulardan yola çıkıp muhabbet kurabilirsin.

Not: Eğer herhangi biriyle tanıştıktan sonra yakınlaşmak istersen -sen sevmesen bile- ona onun sevdiği şeylerden bahset. "aaa sen de mi?" Deyip gardını indirecektir.
Bu daha çok bir kıza yürümek için kullanılıyor :).
 
Hayatta en iyi yaptığım şeylerden biri 'İletişim kurmak' benim nacizane tavsiyem. Yapacağın iş eğer online bir oyun oynuyorsan o oyundaki insanlarla tanışmaya çalışmak olsun. Bu arada gel arkadaş olalım :)
 
Edinme. Arkadaşlık ilişkileri direkt bir şekilde çıkar ilişkileri üzerine kuruludur. Birisinin seninle arkadaş olması için ona seninle takılınca havalı hissetmesini sağlaman gerekir, bu sosyal medyanın (instagram,snapchat) yaygınlaşmasından sonra günümüz gençleri arasında özellikle böyledir, eğer sen dış görünüşüne önem vermeyen herhangi bir karizması olmayan silik bir tipsen seni umursamayacaklardır bile. Diyelim ki senin gibi bir insanla arkadaş oldun o senin dışında kendisi gibi başka bir arkadaş bulduğu vakit sen bir seçenek haline geleceksindir. kısacası arkadaş edinmen gerekmiyor. Dünya güzel bir yer değil ve kahpeliklerle dolu. ühü :(
 
Arkadaş bana göre o kadar gerekli değil. (Ben arkadaş sevmiyorum.)
Önerilerim:
1- Aşıksan açılabilirsin, oda seni seviyorsa sevgilin olur.
2- Bide arkadaş olmak istiyorsan konuşman gerek, yani odun gibi oturma git konuş.
3- Yeni okula geçtiyseniz okul açılınca arkadaşınız büyük ihtimal olur. (Okulun açılmasına daha var.)
13 yaşındayım ne kadar önerileri takarsınız bilmem.
 
Öncelik ile sana üzüldüm dostum😞 Öncelik ile arkadaşın yok diye kendine suçlama. Belki de kafa dengi birisini bulamadın? Bunlar olabilir. Ben de okulda arkadaşım hiç yok denecek kadar az. Ben de arkadaş ortamımı burada yaptım, ve Steam'de ekleştik konuşuyoruz🤣 Bu tarz şeyler için canını sıkma. Technopat Sosyal ve Steam gibi nimetler var. Buralarda çok rahat ortam kasarsın. Herkes için diyemem. Ama burada ki insanlar cidden çok iyi samimi. Eğer Steam hesabı da var ise. Sanal da ortamın kralını kurarsın😎 Sadece biraz dikkatli olman yeterli. Biraz ve belli süre anonim kalmak. Dikkatli olmak şartı ile. Sanal da ortamın içinden geçersin😎
 
Konuyu okuyunca efkar bastı bir anda :( Dostum arkadaş bulmak için biraz fazla sosyalleşmek lazım, bu dönemde de bu zor olduğu için sanaldan da arkadaş yapabilirsin. Unutma ki çok fazla arkadaş hiçbir zaman iyi olmaz, az arkadaşın olsun ama öz olsun. Arkadaş edinmek konusunda hep ilk önce kendin adım at git bir selam ver hal hatır sor gerisi gelir zaten gayretli olmak lazım. Arkadaşlarının bazen istemediğin huyları olabilir, bazen gülün dikenine katlanmak gerekir unutma. Belki kullanan kişiler toplumda sevilmez ama şu söz aslında çok doğrudur:
İki tane elli kuruş da bir lira eder, on tane on kuruş da.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı