Nasıl aşık olunur?

Yapma psikolojinle oynarsın, hayatının merkezine koyarak sürekli onu düşündüğünü bir kız anlarsa geçmiş olsun, kısacası yapma. Tek cümlede tekrar ediyorum; kendini aşık olmaya zorlama önüne elbet biri çıkar ve belki de çıkmıştır bilmiyorum, aşık olursan da asla hayatının merkezine koymak gibi bir hata yapma başta güzel başlamış gibi gelse bile sonu hep hüsrandır asla şaşmaz. Konu açılalı da bayağı olmuş ne yaptın?

Niye böyle bir konu açtığımı anlamaya çalışıyorum. Bir şey yapmadım hala sevgilim olmadı. Bir çabam da yok. Zorla ilişki yapmaya gerek yok. İllaki biri çıkacak karşıma.

Niye böyle bir konu açtığımı anlamaya çalışıyorum. Bir şey yapmadım hala sevgilim olmadı. Bir çabam da yok. Zorla ilişki yapmaya gerek yok. İllaki biri çıkacak karşıma.
Hayır bakın orada hemfikiriz ancak benim yapmayın dediğim kısım her anınızı onu düşünerek geçirmek size ciddi zarar verir. Bir süre sonra kıza kendinizden bile fazla değer yüklersiniz ve yine üzülen taraf siz olursunuz kısaca tekrar etmem gerekirse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı