Asker derken rutbeliysen askeriyede neden kalasın. Ayrıca illa MSÜ'ye falan gitmene gerek yok. Eğer normal sözleşmeli er diyorsan orasını bilemem. Askeri bir ailede büyüdüm soruları düzgün tam sorarsan cevaplayabilirim.
Asker derken rutbeliysen askeriyede neden kalasın. Ayrıca illa MSÜ'ye falan gitmene gerek yok. Eğer normal sözleşmeli er diyorsan orasını bilemem. Askeri bir ailede büyüdüm soruları düzgün tam sorarsan cevaplayabilirim.
Tam olarak istediğin şey ne diyorum. Uzman çavuş olarak da gidip komando olabilirsin, MSÜ'ye girip Kara Harp Okulundan mezun olup; muvazzaf subay olarak da komando olabilirsin.
Hava ekibinde sadece pilot olmuyorsun. İstersen olabilirsin ama pilot olamazsan bile yer ekibi olursun. Karar senin sadece belki oraya da ilgin vardır diye söyledim.
Hocam öncelikle MSÜ de okumak tabii farklı olur çünkü MSÜ'de astsubaylık okursan subayliga geçmede öncelik veriliyor, MSÜ'ye gitmeden astsubay olanlara göre ,hatta onlarda subay olma ihtimali bile olmayabilir emin değilim. Zaten subay olman için MSÜ dışında ihtimal yok.
Maaş olarak iyi, gayet iyi. Şu zamanda terör olayları da yok doğudan para kazanmadan dönen yok eskiden doğudan kaçılırdı şimdi doğuya gidip para biriktiririm kafasındalar.
Tam olarak istediğin şey ne diyorum. Uzman çavuş olarak da gidip komando olabilirsin, MSÜ'ye girip kara harp okulundan mezun olup; muvazzaf subay olarak da komando olabilirsin.
hedefin MSÜ ise herhangi bir sağlık sorunun olmamasına dikkat et, benim arkadaşımı sırf tansiyonu yüksek çıktı diye elemişlerdi geri kalan her şeyi eksiksiz olmasına rağmen, hayallerin yıkılmasın sonra.