Nasıl ayrı eve çıkabilecek güce gelebilirim?

Düşmanım zaten bitmiyordu. Aile içi düşmanımız da vardı tam olmuştu. Utanmadan bir de geri çağırıyordu. Akraba ortamında beyefendi, normal aile ortamında ise kaplan kesiliyordu. Sonun aşağı yukarı belli gözüküyor. Sürünecek gibiyiz.
Valla hocam çok çok kötü.. Dediğim gibi burada olsan birşeyler yapardık ama İstanbul da işin zor ya

Bu duruma getiren utansın. Yarın bir gün hatlarıma falan da el koyarlar

Bu duruma getiren utansın. Yarın bir gün hatlarıma falan da el koyarlar.
Gerçekten utansın Buda yapılmaz yani hatlarına felan da el koymazlar umarım... Neyse hocam ben çıkıyorum artık instagram tarzı bir hesabınız var sa isterseniz verin oradan konuşuruz

Gerçekten utansın Bu da yapılmaz yani hatlarına falan da el koymazlar umarım... Neyse hocam ben çıkıyorum artık Instagram tarzı bir hesabınız var sa isterseniz verin oradan konuşuruz.

Kullanmıyorum maalesef hocam görüşürüz Allah'a emanet olun. Bende başımın çaresine nasıl bakarım diye düşüneyim.

Kullanmıyorum maalesef hocam görüşürüz Allah'a emanet olun. Bende başımın çaresine nasıl bakarım diye düşüneyim.
Tamamdır hocam haberleşiriz.. Okul olmasa konuşurduk ama yapacak bir şey yok, başınızın çaresine bakmak yerine bence işkuru yükleyin gezinin veya mesleğiniz hakkında bilgi edinin iyi geceler.

Tamamdır hocam haberleşiriz. Okul olmasa konuşurduk ama yapacak bir şey yok, başınızın çaresine bakmak yerine bence işkuru yükleyin gezinin veya mesleğiniz hakkında bilgi edinin iyi geceler.

Sağ olun hocam size de. Buradan umarım fikir veren birileri olur. İş ilanı veren platformlarda geziniyorum zaten. Param olmadığı için kafayı yiyecek bir seviyeye geldim.

Hocam bence koca ülkede sadece benim bu durumda olduğumu düşünmüyorum. Bence benimle aynı durumda olan illaki vardır. Bu adamlar nasıl geçiniyorlar nasıl ediyorlar?
Her zorluğun bir çaresi var. Masamda şöyle bir not yazar:

"Kimseyi hayatında yaşadıklarını karakterine yansıtmamasıyla veya abartmasıyla yargılama.
Travma herkesi vurur, ancak herkes aynı vurulmaz. Önemli olan ayağa kalkıp devam edebilmektir."

Herkesin yolu aynı olmaz, önemli olan yürümektir. Yürünecek bir yol her zaman var.

Zamanında uçuruma yönelmiş birisi olarak söylüyorum, yürüdüğün yolun dikenli olması sana geleceğin olmadığı önizlenimini vermesin. Her zorluğun arkasında bir refah vardır.

Artık mecbur kaldığım için bir şeyler yapmam lazım. Ailemle aram çok fena problemli olduğu (şiddet seviyesine geldi) için artık evden çıkmak istiyorum. Reşit olalı 2 yıl oldu. Şu an kalacak yerim bile yok. İstanbul'da akrabamda yaşıyorum geçici süreliğine. İşim de yok. Biliyorsunuz asgari ücretle kirada falan oturmak da imkansız işi ama burada 1-2 aydan fazla da kalamam. Ne yapabilirim? Tek başıma uyuyabileceğim, telefonumu şarj edip temel ihtiyaçlarımı görebileceğim güvenli bir tane oda olsa bile yeterli. Nasıl bir yol izleyebilirim?
Gemi işi bul zaten aylarca denizdesin kalacak derdi yok ne olucak derdi yok parada toplu.

Her zorluğun bir çaresi var. Masamda şöyle bir not yazar:

"Kimseyi hayatında yaşadıklarını karakterine yansıtmamasıyla veya abartmasıyla yargılama.
Travma herkesi vurur, ancak herkes aynı vurulmaz. Önemli olan ayağa kalkıp devam edebilmektir."

Herkesin yolu aynı olmaz, önemli olan yürümektir. Yürünecek bir yol her zaman var.

Zamanında uçuruma yönelmiş birisi olarak söylüyorum, yürüdüğün yolun dikenli olması sana geleceğin olmadığı önizlenimini vermesin. Her zorluğun arkasında bir refah vardır.

Hocam haklısınız illaki aşılır ama şu anki durumda siz olsaydınız bence oturup düşünerek kendinize " ben ne yapacağım şimdi ya " demez miydiniz? Çünkü maaşınızın %70'i kiraya %20'si faturalara ve kalanı da temel ihtiyaçlara gitse paranız bile kalmayacak.

Gemi işi bul zaten aylarca denizdesin kalacak derdi yok ne olacak derdi yok parada toplu.

Hocam orada da boğma öldürme ya da farklı bir yere götürüp organ alma gibi durum olmasın? Daha önce hiç tecrübem yok arkadaşım anlatmıştı böyle şeyler var diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı