Nasıl banka kartı çıkartılır?

699956

Centipat
Papara ve Tosla var, hiç memnun değilim, para yükleyemiyorum, kısıtlılar. Burs alıyorum aylık, onun bir kısmı dijital ödemeler için lazım oluyor, arkadaşımda Ziraat Bankası kartı gördüm, daha iyi midir? (18 yaş altıyım)

Son düzenleme:
Banka kartı alacaksan iyi araştır dostum. Bende ziraat var. Troy kart yolladılar yurt dışı işlem yapılmıyor. (yurt dışı alışverişi vb.) Bence garanti, Akbank, İş Bankası gibi çok tercih edilen kartlardan çıkart. 18 altıysan velinle gitmen gerekiyor. Kısıtlı Papara'dan daha iyi olacaktır, emin olabilirsin.

Enpara al, asla da şaşma. Her yere istediğin saatte ekstra ücret ödemeden para gönderebiliyorsun. Bankaya gitmene gerek yok her şeyi telefondan halledebiliyorsun. Garanti ve kartlarım var, sadece Enpara kullanıyorum.

Banka kartı alacaksan iyi araştır dostum. Bende ziraat var. Troy kart yolladılar yurt dışı işlem yapılmıyor. (yurt dışı alışverişi vb.) Bence garanti, Akbank, İş Bankası gibi çok tercih edilen kartlardan çıkart. 18 altıysan velinle gitmen gerekiyor. Kısıtlı Papara'dan daha iyi olacaktır, emin olabilirsin.

Neden mastercard yollamadıklarını sordun mu? Yıllardır ziraat kullanıyorum.

İş Bankasını öneririm. Eğer 18 yaşından küçüksen velin ile gidebilirsin, yaşın küçük diye öyle aman aman kısıtlama da yapmıyorlar. Tek kısıtlaman telefonun ile NFC ödeme yapamıyorsun ve ATMlerde kartsız işlem yapamıyorsun (değiştiyse bilemiyorum.). Onun haricinde kartla temassız ödeme, istediğin gibi para yatırma ve istediğin yerden para alma, ödeme yapma vs. her şeyi yapabilirsin. Sen para gönderirken göndereceğin ibanın tanımlı olması gerekiyor. Eğer yaşın 18den büyükse zaten hiçbir kısıtlama olmadan kullanabilirsin.

Papara ve Tosla var, hiç memnun değilim, para yükleyemiyorum, kısıtlılar. Burs alıyorum aylık, onun bir kısmı dijital ödemeler için lazım oluyor, arkadaşımda Ziraat Bankası kartı gördüm, daha iyi midir?

Ziraat kullanıyorum. İş Bankası hiç kullanmadım ama öneririm şu an nedeni ise Nays uygulaması var. Nays İş Bankası'nin Papara, Tosla gibi uygulamalara benzeyen uygulaması. Ayrıca Papara'dan daha fazla cashbacki var. Ama tamamen tüm özelliklerden faydalanmak için İş Bankası hesabı gerekiyor. Tavsiyem ya ziraat ya da İş Bankası hesabı(Nays için).

Papara ve Tosla var, hiç memnun değilim, para yükleyemiyorum, kısıtlılar. Burs alıyorum aylık, onun bir kısmı dijital ödemeler için lazım oluyor, arkadaşımda Ziraat Bankası kartı gördüm, daha iyi midir?
Papara kartını onaylat bence, bende İş Bankası olmasına rağmen Papara kullanıyorum.
Arayüzü daha sade ve kullanışlı, seni sabahın 8'inde arayıp taciz etmiyorlar, Cashback anında gerçekleşiyor, kartını özelleştirebiliyorsun ve yeni kart çıkarttırmak veya sanal kart açmak çok kolay, her işlemde ücret kesmiyorlar vs.
Tek bir sıkıntısı var Midas benzeri borsa platformlarına para yatırabiliyorsunuz fakat parayı Papara İBAN'ıyla çekemiyorsunuz, parayı çekmek için İş Bankası, Ziraat tarzı hesaplara ihtiyaç oluyor.

Papara kartını onaylat bence, bende İş Bankası olmasına rağmen Papara kullanıyorum.
Arayüzü daha sade ve kullanışlı, seni sabahın 8'inde arayıp taciz etmiyorlar, cashback anında gerçekleşiyor, kartını özelleştirebiliyorsun ve yeni kart çıkarttırmak veya sanal kart açmak çok kolay, her işlemde ücret kesmiyorlar vs.
tek bir sıkıntısı var Midas benzeri borsa platformlarına para yatırabiliyorsunuz fakat parayı Papara IBAN'ıyla çekemiyorsunuz, parayı çekmek için İş Bankası, ziraat tarzı hesaplara ihtiyaç oluyor.

Papara için çok uğraştım olmuyor sebebi ne bilmiyorum nasıl yapacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı