Nasıl bilek kalınlaştırılabilir?

closed.selim

Centipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Spor salonuna gidemiyorum. Evde 2kg 2kg bilek ağırlıklarım, 10kg 10kg dambıllarım, barfik barım ve şınav takozlarım var. Bileklerim ince sayılmaz ancak daha dolu ve dolgun gözükürse çok daha güzel olacak. Şu anda kilo almaya çalışıyorum. Bununla beraber ne yapmam gerekiyor?

Spor salonuna gidemiyorum. Evde 2kg 2kg bilek ağırlıklarım, 10kg 10kg dambıllarım, barfik barım ve şınav takozlarım var. Bileklerim ince sayılmaz ancak daha dolu ve dolgun gözükürse çok daha güzel olacak. Şu anda kilo almaya çalışıyorum. Bununla beraber ne yapmam gerekiyor?
Bilek kalınlığı yıllar sürer. Armlarını geliştirrbilirsin bilek gücünü geliştirirsin ama kalınlaşması yıllar sürer genetik de önemli kilo da.

Bilek kalınlaştırmak, sanıldığı kadar kolay değil. Zamanında bilek güreşiyle uğraşıyordum. Bileğimin boyundan 2 kat büyük bileklikeri yeniyordum ancak ne kadar çalışsam yesem bileğim büyümüyordu. Eğer kastettiğiniz ön kol ise curl yaparken ellerinizi yana bakacak şekilde yaparsanız ön kolu hedef almış olursunuz.

Genetik faktörünü saymazsak ve ağır sırt idmanları kadar etkili olmasa da elindeki dumbelllarla side wrist curl, dumbell reverse curl ve hammer curl yapabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı