Nasıl bir oyun çıkmasını isterdiniz?

• Konuyu başlatan shush
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 151
  • Görüntüleme 6.180
Size bir şans veriliyor diyelim. Piyasada hiç olmayan (veya olan ama yetersiz) bir oyun çıkaracaksınız. Hayal gücünüzü kullanmak serbest. İsterse oyun TB'larca olsun. Ne hakkında, hangi konuda, nasıl bir oyun dilerdiniz?

Örn: Hearts of Iron 4 gibi ama savaşlarda asker olarak yer alınabiliyor. Savaş hangi bölgede ise harita da ona göre değişiyor.

Belki ilerideki büyük oyunlara ilham kaynağı oluruz. İlham isteyen yapımcılar için faydalı bir konu olabilir.

İsminde Max Payne 4, BioShock 4, Call of Duty Modern Warfare 4, Mafia 4, Portal 3 veya Half-Life 3 geçen bir oyun çıkmasını isterdim.

Aslında, Call of Duty tarzı bir oyun çıkmasını isterdim. Böyle 2. dünya savaşında geçen bir oyun. Tabi o oyunda asıl istediğim şey bir ana karakterin olmaması, yani bir karakter ölünce hemen diğerini oynamaya başlayalım.

Yıllardır düşlediğim bir çizgi film oyunu var.
Evet Ben 10 oyunu istiyorum. Ama güzel bir ben 10 oyunu. Açık dünyalı böyle birbirinden farklı mekanikleri olan, zaten yüzlerce uzaylı var oyuna eklenebilecek, her birine farklı mekanikler eklenebilir. Çıkan tüm ben 10 oyunları birbirinden vasat, 9 yaşındaki çocuklara hitap edecek şekilde para sömürmek için yapılmış.
Eskiden beri Ben 10 izleyenler varsa ne demek istediğimi bilir zaten. Ben 10 oyunu yapan bir firma gelipte bunu okumaz kesin :D. Şöyle AAA bir Ben 10 oyunu görmeyi çok isterdim. Hiç gerçekleşmeyecek olsa da.

Bu, ama bu gerçekleşmeli. Kesinlikle böyle bir oyun yapılmalı.
Yüksek bütçeli bir The Flash oyunu olsa enfes olurdu.

Aklıma gelen şeylerin hepsini günün birinde yapabilecek kapasitedeyim. Gelir de elde edilebilecek durumdayım. Bu yüzden maalesef hiçbirini söyleyemiyorum. Ama hoş şeyler var. En azından benim hoşuma giden. Her biri bittikten sonra zevk alarak oynayabileceğim şeyler.

Tasarım ve fikir üretme konusunda kıt olan benden bile bir şeyler çıkıyorsa buraya çok güzel şeyler gelebilir. Umarım RAW gibi şeyler yazılmaz.

Doğada hayatta kalma, yağmurlu bir havada ıslak taşların üzerinden geçme hissiyatını iyi veren bir oyun. Birkaç ay sonra eğer bir aksilik çıkmazsa ben öyle bir oyun çıkaracağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı