Nasıl bir oyun çıkmasını isterdiniz?

• Konuyu başlatan shush
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 151
  • Görüntüleme 6.180
Size bir şans veriliyor diyelim. Piyasada hiç olmayan (veya olan ama yetersiz) bir oyun çıkaracaksınız. Hayal gücünüzü kullanmak serbest. İsterse oyun TB'larca olsun. Ne hakkında, hangi konuda, nasıl bir oyun dilerdiniz?

Örneğin: Hearts of Iron 4 gibi ama savaşlarda asker olarak yer alınabiliyor. Savaş hangi bölgede ise harita da ona göre değişiyor.

belki ilerideki büyük oyunlara ilham kaynağı oluruz. İlham isteyen yapımcılar için faydalı bir konu olabilir.

5000000000000000 km haritaya sahip. 1000 görevi olan. Online ve açık dünya modu olan bir Mafia IV.

3. Dünya Savaşı oyunu isterdim. Dünya haritasının tamamını kapsardı harita. Herkes bir ülke seçerdi kendine, klan gibi. Savaşlar vesaire yapılırdı. Anladınız siz. 🙂

Çok büyük bir açık dünyada görüp seçtiğimiz insanların hayatını bir günlüğüne yaşayalım, farklı farklı hayatlar görelim; o hayatın içinde seçimler yapalım. Sonra uzun vadede tekrar o karakteri seçebilip aldığımız kararların etkilerini görelim.

Çok güzel bir oyun olurdu gerçekten :)

Çok büyük bir açık dünyada görüp seçtiğimiz insanların hayatını bir günlüğüne yaşayalım, farklı farklı hayatlar görelim; o hayatın içinde seçimler yapalım. Sonra uzun vadede tekrar o karakteri seçebilip aldığımız kararların etkilerini görelim.

Çok güzel bir oyun olurdu gerçekten :)
Bunu ben de düşünmüştüm. Gerçekten ömür boyu sıkılmadan oynanabilecek bir oyun olurdu. Sürekli başka NPC'lere hikaye yüklense, güncel olarak, harika olurdu.

Çok büyük bir açık dünya haritası yapılabilir ancak bahsettiğiniz kadar büyük bir açık dünya oyununun yapılması yıllar sürer ve grafik kalitesi aman aman bir şey olmaz bu kısayoldan minecraft ile yapıldı zaten en fazla minecraftı geliştirebiliriz.

@Vavien.'ın dediği gibi fikirleri paylaşmak pek akıl karı değil. Burada imkanı olup hızlı yapabilecek biri yapar ve tutarsa iyi kazanır, sizin yerinize o kazanır.

Projelerim var diyebilirim sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı