Nasıl bir oyun çıkmasını isterdiniz?

5000000000000000 km haritaya sahip. 1000 görevi olan. Online ve açık dünya modu olan bir Mafia IV.

3. Dünya Savaşı oyunu isterdim. Dünya haritasının tamamını kapsardı harita. Herkes bir ülke seçerdi kendine, klan gibi. Savaşlar vesaire yapılırdı. Anladınız siz.

CS:GO'ya harika bir oyun motoru yapardım hileler olmıycak optimizasyon harika olacak o şekilde.
Yapıldı hocam o ama illaki bende yardım edeceğim diyorsanız 1 milyona yakın topluluk öğesini source2 oyun motoruna adapte etmelerine yardım edebilirsiniz.

Çok büyük bir açık dünyada görüp seçtiğimiz insanların hayatını bir günlüğüne yaşayalım, farklı farklı hayatlar görelim; o hayatın içinde seçimler yapalım. Sonra uzun vadede tekrar o karakteri seçebilip aldığımız kararların etkilerini görelim.

Çok güzel bir oyun olurdu gerçekten

Bunu ben de düşünmüştüm. Gerçekten ömür boyu sıkılmadan oynanabilecek bir oyun olurdu. Sürekli başka NPC'lere hikaye yüklense, güncel olarak, harika olurdu.

Çok büyük bir açık dünya haritası yapılabilir ancak bahsettiğiniz kadar büyük bir açık dünya oyununun yapılması yıllar sürer ve grafik kalitesi aman aman bir şey olmaz bu kısayoldan minecraft ile yapıldı zaten en fazla minecraftı geliştirebiliriz.

@Vavien.'ın dediği gibi fikirleri paylaşmak pek akıl karı değil. Burada imkanı olup hızlı yapabilecek biri yapar ve tutarsa iyi kazanır, sizin yerinize o kazanır.

Projelerim var diyebilirim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…