Nasıl bir oyun çıkmasını isterdiniz?

• Konuyu başlatan shush
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 151
  • Görüntüleme 6.180
Size bir şans veriliyor diyelim. Piyasada hiç olmayan (veya olan ama yetersiz) bir oyun çıkaracaksınız. Hayal gücünüzü kullanmak serbest. İsterse oyun TB'larca olsun. Ne hakkında, hangi konuda, nasıl bir oyun dilerdiniz?

Örn: Hearts of Iron 4 gibi ama savaşlarda asker olarak yer alınabiliyor. Savaş hangi bölgede ise harita da ona göre değişiyor.

Belki ilerideki büyük oyunlara ilham kaynağı oluruz. İlham isteyen yapımcılar için faydalı bir konu olabilir.
Multiplayer hayvan oyunu. Doğada istediğimiz hayvanı seçelim ve hayatta kalalım. The isle oyunu buna yakın fakat The isle dinozor simülatörü.

Sağlam hikaye alt yapısına sahip bir rol yapma oyunu isterdim; tamamen oyuncuya bağlı tercihlerle hikayenin ilerlemesini ve oyun içerisinde npc'lerin sabit rolü olması yerine hepsiyle iletişim kurulabilen, alternatif varyanslara sahip bir yapıya sahip bir oyunun çıkmasını isterdim. (Kafamda daha farklı bir oyun teması daha var ama o çok ütopik olurdu)

The Walking Dead Season 5 çıksın isterdim.
clem'in bacağı kesildikten sonra ne oldu? Javier nerde? Gibi sorular var hala.

Türk mitolojisinden esinlenilmiş Skyrim benzeri bir oyun isterdim.
Size bir şans veriliyor diyelim. Piyasada hiç olmayan (veya olan ama yetersiz) bir oyun çıkaracaksınız. Hayal gücünüzü kullanmak serbest. İsterse oyun TB'larca olsun. Ne hakkında, hangi konuda, nasıl bir oyun dilerdiniz?

Örn: Hearts of Iron 4 gibi ama savaşlarda asker olarak yer alınabiliyor. Savaş hangi bölgede ise harita da ona göre değişiyor.

Belki ilerideki büyük oyunlara ilham kaynağı oluruz. İlham isteyen yapımcılar için faydalı bir konu olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı