Horizon Zero Dawn gibi bir görsel güzelliğe ( grafikten bahsetmiyorum) ve oynanışa sahip, ışıklandırma kalitesinde RDR2 gibi, doku kalitesi ve genel grafik olarak TLOU2 gibi bir oyun. Hepsinin birleşimi olsun isterdim.
Hocam Sosyal'den birileri oyun çıkarsın da destekleyelim be. Özgün fikirli, millet olarak arkasında durabileceğimiz ve örnek gösterebileceğimiz bir oyun. Warband gibi.Aklıma gelen şeylerin hepsini günün birinde yapabilecek kapasitedeyim. Gelir de elde edilebilecek durumdayım. Bu yüzden maalesef hiçbirini söyleyemiyorum. Ama hoş şeyler var. En azından benim hoşuma giden. Her biri bittikten sonra zevk alarak oynayabileceğim şeyler.
Tasarım ve fikir üretme konusunda kıt olan benden bile bir şeyler çıkıyorsa buraya çok güzel şeyler gelebilir. Umarım RAW gibi şeyler yazılmaz.
Benim aklımdakiler öyle herkes denebilecek kadar geniş bir kitlenin seveceği şeyler değil.Hocam Sosyal'den birileri oyun çıkarsın da destekleyelim be. Özgün fikirli, millet olarak arkasında durabileceğimiz ve örnek gösterebileceğimiz bir oyun. Warband gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.