Nasıl bir oyun çıkmasını isterdiniz?

• Konuyu başlatan shush
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 151
  • Görüntüleme 6.302
Metin3, kaliteli grafik piyasa yer yerinden oynar. Yeni skill ağacı ve hikaye kafiii.

Metin2 çocukluğumuzun mmosu ama onun gibi vuruş hissiyatı yaşatan bir oyun görmedim. Black Desert var bir yakın olan ama o da yapımcıdan kaybediyor...

İsminde Max Payne 4, BioShock 4, Call of Duty Modern Warfare 4, Mafia 4, Portal 3 veya Half-Life 3 geçen bir oyun çıkmasını isterdim.

Aslında, Call of Duty tarzı bir oyun çıkmasını isterdim. Böyle 2. dünya savaşında geçen bir oyun. Tabi o oyunda asıl istediğim şey bir ana karakterin olmaması, yani bir karakter ölünce hemen diğerini oynamaya başlayalım.
Max Payne bende çok seviyorum ama çıkmaması daha iyi olur. Sonuçta bir karakter var ve hikayesi bitmiş uzatsalar eski tadı vermez gibi.

Mount & Blade: Multiplayer Conquest. Yani ne olduğu bilinmeyen Kanal'ın istediği gibi bir Mount & Blade oyunu süper olurdu. Arkadaşlarla aynı haritada kendi ülkelerimizi kurup anlaşmalar yapabildiğimiz bir oyun çok güzel olurdu doğrusu.

Size bir şans veriliyor diyelim. Piyasada hiç olmayan (veya olan ama yetersiz) bir oyun çıkaracaksınız. Hayal gücünüzü kullanmak serbest. İsterse oyun TB'larca olsun. Ne hakkında, hangi konuda, nasıl bir oyun dilerdiniz?

Örneğin: Hearts of Iron 4 gibi ama savaşlarda asker olarak yer alınabiliyor. Savaş hangi bölgede ise harita da ona göre değişiyor.

belki ilerideki büyük oyunlara ilham kaynağı oluruz. İlham isteyen yapımcılar için faydalı bir konu olabilir.

Gizlilik oyunu çıkmasını isterdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı