Çözüldü Nasıl çalma listesi mantığı kurulabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, bir program yazdım. Cihazdaki müzikleri tarayıp onları bir listeye koyuyor. Ama bu müziklerin sırayla çalması lazım. Yani bir liste oluşturup bu müziklerin isimlerini veya ID'lerini o listeye koyup orada sırayla çalmasını sağlamam lazım. Ama mantıklı bir şey bulamadım.

Paint'te bir çizim yaptım ve şu an bayağı mantıklı duruyor ve koda dökmesi bayağı basit gibi. Playlistler müziğin ID'sini tutacak ve o playlistte herhangi bir parçaya basıldığında tüm çalma kuyruğu silinip yerine o playlistin sırası gelecek. Müzik çalar da yalnızca çalma kuyruğuna erişecek ve önceki-sonraki parçaya atlama işini bu şekilde çözecek.

Dosya Ekleri

• newmusicmodel.png
    newmusicmodel.png
    100,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı formatta çalma listeleri var. Bunu deneye bilirisn. ".pls" sanırım en kolay anlaşılır ve uygulanabilir olanı.

Media oynatın PLS desteklemiyorsa (mümkün) M3U çalma listesini araştırabilirsin. Tüm media oynatıcıların tanıdığı bir format.

Son düzenleme:
Farklı formatta çalma listeleri var. Bunu deneye bilirisn. ".pls" sanırım en kolay anlaşılır ve uygulanabilir olanı.

Media oynatın PLS desteklemiyorsa (mümkün) M3U çalma listesini araştırabilirsin. Tüm media oynatıcıların tanıdığı bir format.
Teşekkürler hocam konu çözülmüştü, ikinci paragrafta anlattım. Ama moderatörler bir türlü çözüldü olarak işaretlemedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı