Nasıl Chrome sekme önizlemesi kapatılır?

Hocam o sadece sekme önizleme resmini kaldırıyor. Yazılar hala duruyor.
Hocam sekme isimlerinin yeni kart hali Chrome'un yeni tasarım diline ait bir içerik. Başlık ve içerikte ben sekme önizleme resmini kaldırmayı istediğinizi anladığım için o ayarı özellikle belirttim. Tam kart hali kapatılamıyor ama en azından yer kaplayan önizlemeyi kapatıp bir nebze tasarruf edebilirsiniz. Ama sekme bilgisinin geç görünmesi rahatsız ediyorsa tabi Google o bayrağı geri ekleyene kadar değiştiremeyeceksiniz hocam.

Hocam sekme isimlerinin yeni kart hali Chrome'un yeni tasarım diline ait bir içerik. Başlık ve içerikte ben sekme önizleme resmini kaldırmayı istediğinizi anladığım için o ayarı özellikle belirttim. Tam kart hali kapatılamıyor ama en azından yer kaplayan önizlemeyi kapatıp bir nebze tasarruf edebilirsiniz. Ama sekme bilgisinin geç görünmesi rahatsız ediyorsa tabi Google o bayrağı geri ekleyene kadar değiştiremeyeceksiniz hocam.
Güncellemeyi geri alsak veya eski sürüm vs. kursak çözemez miyiz?

Güncellemeyi geri alsak veya eski sürüm vs. kursak çözemez miyiz?
Hocam belki katılımsız sürümler ile eski sürüm kurmak mümkün olabilir ama resmi yükleyiciler ile eski sürüme dönmeniz imkansız. Birde hangi sürümde bu bayrağın kaldırıldığını bulmak lazım. Bu 89 olabilir, 90 olabilir veya belki de daha eski sürümler de olabilir. Deneme yanılma yapmak lazım yani.

Google, Chromium değil de Chrome için de tam olarak kaynak kodu paylaşsa kendiniz derleyip bu özelliği açabilirdiniz ama onu da yapmıyorlar.

Gün
91'da kaldırıldı. Eski sürüm kurulup onda takılı kalınabiliyor mu bilmem ama bu olayı sevmesem de güncel kullanma taraftarıyım.
Eğer güncellemeler bana saçma sapan iğrenç şeyleri zorluyor ise eski sürüm kullanma taraftarayım. Ben kullanımdan zevk alamadıktan sonra güvenli olsam ne yazar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı