Nasıl daha hızlı koşarım?

Kaçan bir şeyi yakalamak olabilir bir arkadaşın varsa kovalama oynayın ciddiyim. Öyle bir hedefin olduğu için daha hızlı koşuyorsun otomatik olarak.

Hocam koşarken ayağınızı azıcık yamuk atsanız bile yavaşlarsınız. Size tavsiyem önce kondisyon alın yani bol bol koşun ciğerlerinizi açarsanız daha uzun koşarsınız. Spor solonuna giderseniz bacaklarınızla ağırlık çalışın ve uzun adımlar ile koşmaya çalışın ellerinizi hızlı hızlı sallayarak koşunca daha iyi olur.
Kaçan bir şeyi yakalamak olabilir bir arkadaşın varsa kovalama oynayın ciddiyim. Öyle bir hedefin olduğu için daha hızlı koşuyorsun otomatik olarak.
Evet bu doğru ama kaçan daha hızlı koşar bence kaçan olun :D.

Arkadaşlarıma göre biraz yavaşım. Yürüyüş yerlerinde deli gibi koşsam hızlanır mıyım?
Peşinize köpek takıştırın. En etkili çözümün bu olacağını düşünüyorum. "Ben böyle mi koşuyordum ya?" dersiniz kendi kendinize.

Bacaklarını güçlendir ama bu işler sadece fiziksel olarak olmaz mental olarak da gelişmen lazım.
Peşinize köpek takıştırın. En etkili çözümün bu olacağını düşünüyorum. "Ben böyle mi koşuyordum ya?" dersiniz kendi kendinize.

O biraz can havliyle koşmak oluyor hocam o şekilde sınırı zaten baya aşar :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı