Nasıl daha iyi futbol oynarım?

Doğukan0957

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben 11 yaşıma kadar yani 5. sınıfa kadar neredeyse sadece 3 maç yapmış biriyim nedeni ilk okuldaki hocamız bizi bedene bile çıkarmıyordu ve futbolda yasaktı mahallede de oynamiyordum çünkü okul arkadaşlarımında benim gibi futboldan haberi falan yoktu neyse ortaokulda maç yapmaya başladım düzenli olarak çünkü beden vardı ve herkes zaten futbol oynuyordu bende keyif alıyordum ama defansda kalıyordum cünkü topu diğerleri gibi sürüp çalım atmakta iyi değildim ve biraz da özgüvensizlik zaten haftada 1 yapıyordum öğle araları da oluyordu da kızlar izlediği için girmiyordum defansım iyiydi ama neyse zaten arayada 2 sene korona girdi hiç oynayamadım şu an lise 1'im yine her öğle arası maç yapıyorlar ama ben girmiyorum çünkü kızlar izliyor ve zaten defansa atıyorlar ama beden derslerinde bayağı eğleniyorum ve çok da vasat oynamıyorum bazen hırslanıp 2 3 kişi bile geçiyorum ama en sonunda kaptırıyorum tabii, YouTube'dan teknik geliştirme videosu buldum 7 hareketli ama yaparken çok zorlanıyorum ve yarım yamalak oluyor ufakta olsa kendimde biraz yetenek hissediyorum çünkü bu kadar sene futbol oynamayıp hala birilerini zorluyorsam vardır herhalde bir şeyler amacım profosyenel olmak değil sadece halı saha maçlarında kaleye kadar top kaybetmeyip gol atmak yardımcı.
Olur musunuz?

Bir video buldum 7 hareket yapiyor teknik geliştirme için onları da yapıyı mı 30 dakika yoksa duvarla pas ve top sektirme yeter mi amacım topu sürüp sağ sol yaparak çalım atmam top sektirmek buna nasıl faydalı olabilir o kısmı anlamadım.

Top sektirmek top kontrolünüzü arttırır topun ayağınızda kalmasını istiyorsanız top kontrolünüzün iyi olması lazım.
Teknik geliştirmek için dediklerimi yapsanız yararlı olur diye düşünüyorum ama tabii daha çok hareket yapmak isterseniz bu sizin kararınız.

Top sektirmek top kontrolünüzü arttırır topun ayağınızda kalmasını istiyorsanız top kontrolünüzün iyi olması lazım.
Teknik geliştirmek için dediklerimi yapsanız yararlı olur diye düşünüyorum ama tabii daha çok hareket yapmak isterseniz bu sizin kararınız.

Boşada o kadar hareket yapmak istemiyorum o videoyu buraya atmam yasak mı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı