Nasıl depresyondan çıkabilirim?

318177

Hectopat
Merhabalar deprasyon önlemek için neler yaparsınız?
Kısaca nasıl bu sorun çözülebilir dışarı çıksamda geçmiyor CS oynasam da sizce nasıl çıkılır bu işin içinden?

Merhabalar deprasyon önlemek için neler yaparsınız?
Kısaca nasıl bu sorun çözülebilir dışarı çıksamda geçmiyor CS oynasam da sizce nasıl çıkılır bu işin içinden?

Kendinize uğraş çıkarın mesela odanızı toparlayın arkadaşlarınızla konuşun spor falan yapın YouTube'dan hüzünlü olmayan şarkılar veya videolar izleyin

Hocam spor yaparken örneğin futbol antrenmanında birdenbire yere yıkılıyorum (top sürerken) nedenini anlamıyorum ama içimden hiçibrşey olamayackmışım gibi geliyor.

Hocam kendinize inanmanız lazım, spor mutluluk hormonunu zirveye taşıyan nadir şeylerden. Kendinize inanırsanız karşınızda rakip kalmayacağını görebilirsiniz. Size inanıyoruz.

Arkadaşlarınızla konuşun.

Arkadaşlarımın hepsi liseye geçtikten sonra Full Discord kullanmaya başladı ve tüm gün hepsi anime izlemeye başladı eskiden hep beraber top oynardık ama artık hepsi anime izleyen bts dinleyen çocuklar olmuşlar ciddi anlamda şaşırdım benimlede konuşmamaya başladılar nedenini bilmiyorum ama paso okuldaki ilgi isteyen kızlarla takılıyorlar şu anda hiç arkadaşım yok (futbol dışında)
Sizce neden böyle olmaya başladılar?
Örneğin arkadaşım bizim mahalledeydi evlerimiz yanyanaydı ama çocuk geçen yıldan önce animeden çizgi filmlerden ve Netflix'ten nefret eden bir çocuktu şu an bakıyorumda o çocuklar hepsi animeye başlamış tüm gün Netflix izliyorlar ve aşırı kilo almışlar bende şaşırdım şu an tek yapabileceğim şey sanırım spor yapmak olacak.
Hocam kendinize inanmanız lazım, spor mutluluk hormonunu zirveye taşıyan nadir şeylerden. Kendinize inanırsanız karşınızda rakip kalmayacağını görebilirsiniz. Size inanıyoruz.
Teşekkürler hocam.

O bilgisayarı kapat evden çık insan içine karış
Spor yap arkadaşlarınla görüş 1 manita yap aktivitelere katıl bahçeni temizle annene yardım et evi temizle.

Hocam onlara arkadaş demek pek doğru olmazmış

O bilgisayarı kapat evden çık insan içine karış
Spor yap arkadaşlarınla görüş 1 manita yap aktivitelere katıl bahçeni temizle annene yardım et evi temizle.

Öneriniz için çok teşekkürler insan içine karışayım dedim hocam geçen hafta olması lazımdı yolda yürüyordum bizim burada bir park var böyle bayağı büyük koşu yapayım dedim koşu yeri var böyle özel halka açık özel bölüm var adamın biri yolda koşarken ben etrafa bakınıyorum sürekli köpek vb çıkar mı diye adam birdenbire 'ne bakıyon LAN!' diye bağırmaya çağırmaya başladı bende hemen olay olmasın diye kaçtım parktan.
Bir de ben daha çok sporu seviyorum hocam sanırım yarın tekrar adam akıllı spor yapmaya başlayacağım.

Kızlarla takıl. Bir haftaya bir şey kalmaz, kendine gelirsin.

Bizim okulda 10 15 kız var ve kekolar tarafından yüksek derecede korunuyorlar onlara yaklaşıp vurulmak istemem.
Çevremdede öyle çok kız yok hocam.
Hocam onlara arkadaş demek pek doğru olmazmış
Önceden 2018 2019 da arkadaşlarımdı hemde 4 5 yıllık ama ne olduysa hepsi birden bire çok değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…