Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Olny

Decapat
Daha fazla  
Ama çok hoş iyi birisi. Belki hiç olmayacak bir şey ama onu nasıl normale döndürebilirim? Hiç cinsellik yaşadın mı diye sordum, yok dedi. Daha yaşamadan onu bu temiz haline nasıl normale döndürebilirim? Aşık olmak isteyeceğim bir kız. Sohbetimiz çok iyi.

Ama çok hoş iyi birisi. Belki hiç olmayacak bir şey ama onu nasıl normale döndürebilirim? Hiç cinsellik yaşadın mı diye sordum, yok dedi. Daha yaşamadan onu bu temiz Halil'e nasıl normale döndürenilirim? Aşık olmak isteyeceğimbir kız. Sohbetimiz çok iyi.

Cinsiyet değiştir.

Anormal bir şey yok. Normal ile başka bir şey mi demek istiyorsunuz?

Doğal olan bir şeyse değiştiremezsiniz.
Normal mi pek sanmam gayet anormal bir durum bence birinin eşcinsine şehvet beslemesi ya da aşık olması, isteyen istediği kadar linçleyebilir.

Kardeşim isyan ediyorum artık bu nasıl bir konu burası teknoji formu tamam insanların dertlerini çözüyoruz ediyoruzda abartı artık bu kadarı. Daha demin gene yazdım boş mastürbasyon konusu. Bu modlar nasıl yayınlıyor arkadaşlar bunları?

Ayrıca temiz derken? Cinsellik yaşamış bir vücut kirli mi oluyor?
Kardeşim isyan ediyorum artık bu nasıl bir konu burası teknoji formu tamam insanların dertlerini çözüyoruz ediyoruzda abartı artık bu kadarı. Daha demin gene yazdım boş mastürbasyon konusu. Bu modlar nasıl yayınlıyor arkadaşlar bunları?
Konu dışı bölümü bu yüzden var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı