Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen hiç erkeklerden hoşlanmayı düşünüyor musun bu aralar? Yani sen nasıl düşünmüyorsan o da kendi cinsel tercihinden durduk yere değişiklik yapmayı düşünmeyebilir. Ayrıca normale döndürebilirim sözü pek hoş değil. Kendi kişisel ve doğal bir tercihi bu. Kimseyi de ilgilendirmez sonuçta.

Sen hiç erkeklerden hoşlanmayı düşünüyor musun bu aralar? Yani sen nasıl düşünmüyorsan o da kendi cinsel tercihinden durduk yere değişiklik yapmayı düşünmeyebilir. Ayrıca normale döndürebilirim sözü pek hoş değil. Kendi kişisel ve doğal bir tercihi bu. Kimseyi de ilgilendirmez sonuçta.
Hele şükür ufku geniş bir arkadaş...

Eşcinselliği nasıl normal görürsünüz anlamiyorum.
Normalden kasıt kendi tercihi. Yani ben o tercihi olan birini normal görüyorum bu yüzden. Ha normal görüyorum diye de hadi bir tur... değil yani olay:) Ben nasıl Beşiktaşlıysam başka birinin Fenerbahçeyi tutmasını normal görüyorsam eşcinsel birini de aynı şekilde normal görürüm. Benim özgürlük alanıma bir zararı yok veya bana bir kastı yok.

😂 Hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Bir şeyi desteklemenin veya desteklememenin ufuk ile alakası yok. Bunu desteklemek insanın ufkunu geniş yapmaz.
Hayır, arkadaşın yorumundan belli ufkunun geniş olması. Konu sahibi demiş ki "eşcinsel bir kız nasıl erkeklere ilgi duydurulabilir?" O kadar mantıksız bir soru ki, empati yoksunu olduğu çok bariz. Kendisi gitsin bir erkeğe ilgi duysun, duyabiliyorsa gelip bu konuyu açsın, boşa vaktini çalmasın insanların. Arkadaş da bu empati olayını işin içine koymuş, o yüzden ufku geniş bir arkadaş. Direkt "homobofik" tavırlar içerisine girmemiş, hiçbir şeyi düşünmeden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı