Nasıl Fit Olurum ?

Boyuna oranla kilon 80 olması lazım ama zaten yaşın küçük. İlerleyen zamanlarda vücudun oturur.
Ağırlıksız spor yapmaya gayret göster. Hala büyüme çağındasın. Yüzme olanağın varsa yüzmeyi tavsiye ederim. En güzel orantılı vücudu yüzmeyle alırsın.

Benim oğlum ya da yakından ilgilenebileceğim biri olsa idi gitmesini önerirdim hatta teşvik ederdim. Ama maalesef günümüzde bu bilince sahip antrenörler mevcut değil. Senin bu söylemiş olduğun şeyi bile çoğu antrenörün bilmediğine eminim. Gideceği salonda kiminle karşılacağını bilmediğim için önermemiştim. Bir ölçü alma töreni sonrasında eline bir program tutuşturacaklar ve sonra salacaklar çayıra :) Zaten önermiş olduğum P90x vücut ağırlığı ile yapılan bir program olduğu için arkadaşı yanlış yönlendirmiş olmadık :)
Haklısın hocaların çoğu sadece antrenörlük için gittiği kurstaki bilgilerle yetiniyor maalesef. :(

Benim oğlum ya da yakından ilgilenebileceğim biri olsa idi gitmesini önerirdim hatta teşvik ederdim. Ama maalesef günümüzde bu bilince sahip antrenörler mevcut değil. Senin bu söylemiş olduğun şeyi bile çoğu antrenörün bilmediğine eminim. Gideceği salonda kiminle karşılacağını bilmediğim için önermemiştim. Bir ölçü alma töreni sonrasında eline bir program tutuşturacaklar ve sonra salacaklar çayıra :) Zaten önermiş olduğum P90x vücut ağırlığı ile yapılan bir program olduğu için arkadaşı yanlış yönlendirmiş olmadık :)
Çocuğu neden yanıltıyorsun.
Jeff Seid duydun mu ?
13 yaş ve üzeri hiçbir şey olmaz.
Başlar başlamaz protein tozu amino asit kullansın.
Şimdi 18 yaş altına zararlı deme , Avrupada çocuklar kullanıyor.
Ya ne yüzmesi bilmeden yazmayın.
Boyuna squat isterse 200 kg bassın ne uzaması durur ne de kısalır.
Jeff Seid duydunuz mu ?
Yüzmeye sakın başlama pişman olursun.
Kemik gelişimini etkilemez gelip şehir efsanelerini buraya yazmayın.
Konu sahibi hemen başla takıldığın yerde yaz.
Supplement olarak ne varsa kullan tribulus hariç.

Yaşın küçük değil geç bile kalmışsın.17 yaşında başladım şu anda tek pişmanlığım 13 iken neden başlamadım.
Bak 8 tekrarın üstüne çıkma hatta ağırsağlam araştır onun programını uygula.

16-17 yaşlarında zaten kilo almaya başlıyorsun istemsizce:D 16 yaşındayken 76 kiloydum şuan 17 yaşındayım 85 kiloya çıkmışım. Boyum da 190 cm.

Yüzme bana da önerdiler 2 ayın 1 ayı hem yüzme hem fitness 2.ay yüzmeyi bıraktım.
Ağırlık kaldırmaya 1 ay devam et.
Bir daha bırakamassın.
Yüzme sıkar seni.
Yok ördek yüzmesi yok balık atlması yok şu yok bu.
Bir antrenör gelir iki de bir karışır işine ben az kalsın antrenöre girişiyordum.
Git fitness a rahat et. Bir ay git bak bakalım bırakabiliyormusun.
Supplement konusunda sadece hocanı dinle ne anneni ne babanı ne başkasını dik kafa ol.
Bu şekilde güzel gelişirsin.
Gelip biri der sana supplement kullanma zararlı diye de ki sen kullanma bana da bulaşma.
Ben çok dik kafaydım ve mutluyum.
Sadece hocamı dinlediğim için mutluyum.
Bulaşana dayak yersin derdim baktım gerisi gelmezdi.
Şu anda kullanma izin vermiyom diyeni yere gömerim uyarmam bile.
Başka konularda değil yalnız supplement konusunda hocan dışında herkese dik kafa ol.
En son 2012 de karışan akrabama girişiyordum sana ne diye.
Supplement konusunda kimseye taviz verme sakın bak sakın.
Her konuda doping hariç spor hocanı dinle.
Bana geçen diyetisyen bu sizi ilgilendirmez dedim.
Zaten bir daha dedi mi uyarırım karışmayın diye.
En başından itibaren elimden kimse protein tozu koyduğum şişeyi veya amino asit hapımı hatta karnitin ve animal cuts u bile elimden alamadı deneyene girişirim kafa göz diyordum.
Hatta doping aldım ona bile aylarca kimse bulaşamadı.
Karışana dışarıdan müdahale etmek isteyene yere gömerim diyordum sorun çözülüyordu.
Baktın elinden bir akraban almaya çalıştı çak kaşına yumruğu.
Gücün yetmiyorsa al eline bir nesne indir kafasına bayılsın.
Spora gitmene ve supplementlerine hatta ilerde kullanmaya karar verirsen doping ve hormonlarına da kimseyi bulaştırma ben efedrin aldığımda kim bulaşmaya kalktıysa gömdüm yumruğu olmadı indirdim bir nesneyle unutma bu vücut senin ve kimse karışamaz. Belki ileride şampiyon olacaksın.
Kimse istikbalini engellemesin.

Spor konusunda böyle sertim.Diğer konularda herkes işime karışır.
Anlayışla karşılarım.Kesinlikle tek eleştiride bulunmam.

Çocuğu neden yanıltıyorsun.
Jeff Seid duydun mu ?
13 yaş ve üzeri hiçbir şey olmaz.
Başlar başlamaz protein tozu amino asit kullansın.
Şimdi 18 yaş altına zararlı deme , Avrupada çocuklar kullanıyor.
Ya ne yüzmesi bilmeden yazmayın.
Boyuna squat isterse 200 kg bassın ne uzaması durur ne de kısalır.
Jeff Seid duydunuz mu ?
Yüzmeye sakın başlama pişman olursun.
Kemik gelişimini etkilemez gelip şehir efsanelerini buraya yazmayın.
Konu sahibi hemen başla takıldığın yerde yaz.
Supplement olarak ne varsa kullan tribulus hariç.

Yaşın küçük değil geç bile kalmışsın.17 yaşında başladım şu anda tek pişmanlığım 13 iken neden başlamadım.
Bak 8 tekrarın üstüne çıkma hatta ağırsağlam araştır onun programını uygula.
Tabii canım bas supplementi yaşlanınca karaciğer ve böbrek yetmezliği ile karşılaş.
Sen sadece onları ekranlarda görüyorsun. Artık eskisi gibi kaliteli üretmiyorlar. Üretiyorlarsa bile Türkiye'ye göndermiyorlar.
Aşırı supplement kullanımı damarları çatlatır(Sebebi tansiyon yükseltmesi).
Ben de protein tozu kullandım. Ancak sadece antrenman günleri, antrenman öncesi ve sonrası. Gerçekten güçlendiriyor.
Bir de senin bahsettiklerin kişiler profesyonel destek alıyorlar ve sağlam bir diyetisyenle çalışıyorlar. Bir tane bodyci vardı adını unuttum şuan. :D Adam bu supplement kullanımına bağlı böbrekleri iflas etme derecesine gelmiş ve bir diyetisyenle çalışmış. Diyetisyen onun böbreklerini kurtarmış(Bu yazıyı sanki Muscle and Fitness diye bir dergi vardı orada okumuştum :) ). Birde bu insanlar hormon kullanıyorlar. O yüzden.
Gelelim boy kısalması ve boyun çıkmasının engellenmesi olayına. Şimdi ağırlık boyu kısaltmaz. Ancak ağırlık kaldırılmasına bağlı kemiklere gidecek olan besin maddelerinin kaslara gitmesi sonucu gelişimde yavaşlama veya durma söz konusu olabilir(yani illa olacak diye bir şeyde yok).

Tabii canım bas supplementi yaşlanınca karaciğer ve böbrek yetmezliği ile karşılaş.
Sen sadece onları ekranlarda görüyorsun. Artık eskisi gibi kaliteli üretmiyorlar. Üretiyorlarsa bile Türkiye'ye göndermiyorlar.
Aşırı supplement kullanımı damarları çatlatır(Sebebi tansiyon yükseltmesi).
Ben de protein tozu kullandım. Ancak sadece antrenman günleri, antrenman öncesi ve sonrası. Gerçekten güçlendiriyor.
Bir de senin bahsettiklerin kişiler profesyonel destek alıyorlar ve sağlam bir diyetisyenle çalışıyorlar. Bir tane bodyci vardı adını unuttum şuan. :D Adam bu supplement kullanımına bağlı böbrekleri iflas etme derecesine gelmiş ve bir diyetisyenle çalışmış. Diyetisyen onun böbreklerini kurtarmış(Bu yazıyı sanki Muscle and Fitness diye bir dergi vardı orada okumuştum :) ). Birde bu insanlar hormon kullanıyorlar. O yüzden.
Gelelim boy kısalması ve boyun çıkmasının engellenmesi olayına. Şimdi ağırlık boyu kısaltmaz. Ancak ağırlık kaldırılmasına bağlı kemiklere gidecek olan besin maddelerinin kaslara gitmesi sonucu gelişimde yavaşlama veya durma söz konusu olabilir(yani illa olacak diye bir şeyde yok).

Herkesin görüşüne saygım var.;)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı