Nasıl format atılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Herkese, merhaba. Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum. Daha önce hiç format atmadım ve birkaç video izledim. Anlamadığım bir yer var. Bende SSD ve hard disk var.
Format atarken bu bölümü nasıl yapacağım, yardımcı olur musunuz?
Görüntü benim bilgisayarımın değil.
Bu bölümde ne yapacağım tam olarak? Anlamadım, her şeyi sil yapıp devam mı edeceğim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• resim_2021-07-16_204406.png
    resim_2021-07-16_204406.png
    308,6 KB · Görüntüleme: 84
"Onu dinlemeyin" ne demek ? Sadece SSD'ye format atmak istiyor olabilir. Birisi senin yüzünden tüm verisini kaybederse ne yapacak?
Hiçbir şey yapmayacak. Çünkü mesajlarımı okursanız anlarsınız.
O ekrandaki biçimlendirme ile silmenin farkını öğrenmenizi tavsiye ederim.

Hiçbir şey yapmayacak. Çünkü mesajlarımı okursanız anlarsınız.
O ekrandaki biçimlendirme ile silmenin farkını öğrenmenizi tavsiye ederim.
Silme ile biçimlendirmenin farkını bende biliyorum. Bilgisayar Mühendisi ve Yazılım Geliştiricisi olarak çalışıyorum hiç merak etme.

Direk hepsini sil demen yanlış.

Herkese, merhaba. Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum. Daha önce hiç format atmadım ve birkaç video izledim. Anlamadığım bir yer var. Bende SSD ve hard disk var.
Format atarken bu bölümü nasıl yapacağım, yardımcı olur musunuz?
Görüntü benim bilgisayarımın değil.
Bu bölümde ne yapacağım tam olarak? Anlamadım, her şeyi sil yapıp devam mı edeceğim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

İlk olarak 192 ve 400 GB olanları silerek bir araya getiriyon solra biri C biri D olmak üzre 2'ye ayırcan ve C'yi cecip ileri diyeceksin amma sana bir uyarım olacak sakın ama sakın o 100 mb olanı ellemicen yoksa format basarısız olur.

İlk olarak 192 ve 400 GB olanları silerek bir araya getiriyon solra biri C biri D olmak üzre 2'ye ayırcan ve C'yi cecip ileri diyeceksin amma sana bir uyarım olacak sakın ama sakın o 100 mg olanı ellemicen yoksa format basarısız olur.

Yazarken belirttim görüntü benim bilgisayarımdan değil temsili koydum görüntüyü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı