Discord Nasıl giriş yapılır?

LorrieNN

Hectopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770
Meslek
Öğrenci
HaxBall da oynadığım için ikisine aynı anda giremiyorum. 1 yıl önce falan GoodbyeDPI ile giriyordum ama çalışmıyor 7-8 aydır. VPN ve WARP ile de Discord'a giriyorum ama HaxBall'da odaya giremiyorum.

Videodaki yöntemle sadece Discord için GoodbyeDPI kullanmış gibi olursun. Haxball etkilenmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki yöntemle sadece Discord için GoodbyeDPI kullanmış gibi olursun. Haxball etkilenmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uzun süredir böyle kullanıyorum ve bayağı memnunum. Neredeyse hiç PC kaynağı da tüketmiyor.

Uzun süredir böyle kullanıyorum ve bayağı memnunum. Neredeyse hiç PC kaynağı da tüketmiyor.
Hocam DNS kontrol kısmında bende listede Hollanda ve Çekya çıkıyor Türkiye yok.

Yine de yaptım ve Connect'e bastıktan 2-3 saniye sonra kendini durduruyor.

Hocam DNS kontrol kısmında bende listede Hollanda ve Çekya çıkıyor Türkiye yok.

Bazı internet servis sağlayıcılarında bu sorun oluyor. Örnek olarak Superonline Fiber kullanırken beni Cloudflare'ın Almanya DNS sunucusuna bağlıyordu fakat Türksat Fiber ile aynı DNS'de Cloudflare'ın Türkiye sunucusuna bağlanıyorum. Bu sana pek algılayacağın bir etkide bulunmaz.

O önemli değil. DNS servisi doğru gözüküyorsa sıkıntı yok sonraki adıma geç.
Hocam her şeyi yaptım ama sonda başlattıktan sonra kendini durduruyor.

1761757180186.png

Redist'teki gerekli uygulamaları kurup reboot ettin mi?
Orada bir sorun oldu ama anlamadım. SS atıyorum.

Hocam sorunu ss atmak için tekrar yaptım ve bu sefer oldu. Ama Discord'a yine giremiyorum aynı normal GoodbyeDPI'da olduğu gibi. Bu ekranda kalıyor.
1761757430760.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı