Nasıl hızlı kilo alınabilir?

Berk Chelik

Hectopat
Merhaba öncelikle, metabolizmam hızlı olduğu için kilo almam çok zor oluyor ve en ufak düzgün beslenmediğim zaman 4-5 kilo kaybediyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
Boyum 1.83 kilom 69.

Merhaba öncelikle, metabolizmam hızlı olduğu için kilo almam çok zor oluyor ve en ufak düzgün beslenmediğim zaman 4-5 kilo kaybediyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
Boyum 1.83 kilom 69.
Ev yemeklerinde porsiyonu arttırın. Tavuk pilav, yumurta (kahvaltıda en az 2 tane) vb. Gibi yemekleri yiyerek kısa bir süre içinde kilonu arttırabilirsin. Benim önerim dediğim gibi tavuk pilav yumurta tarzı yemekler. Spor yapıyorsanız bunları daha fazla tüketin. Tavuk pilav protein görevi de görüyor ve kilonuz kısa süre içerisinde artıyor.

Gün içerisinde harcadığın kalori miktarından daha fazla kalori tüketirsen kilo alırsın. Spor yaparsan kas kütlesi olarak kilo alabilirsin.
Spora başlayalı 10 gün oldu spora gitmeden 1 saat önce falan iyice yiyorum öyle gidiyorum, geldikten sonra da yiyorum tavuk pilav yumurta gibi şeyleri ağırlıklı yiyorum fakat kilomda bir değişiklik olmadı. Zamanla mı olacak yoksa bende mi bir sıkıntı var?

Çok kıskandım... bende durduk yere kilo alıyorum, günde bir öğün yesem bile.
Kilo alamamak ve çok hızlı kilo almak ikisi de kötü hocam ya. Zayıf olunca güçsüz çelimsiz algısı oluşuyor insanlarda zargana diyip geçiyorlar.

Spora başlayalı 10 gün oldu spora gitmeden 1 saat önce falan iyice yiyorum öyle gidiyorum, geldikten sonra da yiyorum tavuk pilav yumurta gibi şeyleri ağırlıklı yiyorum fakat kilomda bir değişiklik olmadı. Zamanla mı olacak yoksa bende mi bir sıkıntı var?

Kilo alamamak ve çok hızlı kilo almak ikisi de kötü hocam ya. Zayıf olunca güçsüz çelimsiz algısı oluşuyor insanlarda zargana diyip geçiyorlar.
Kilolu olunca da ayı diyorlar hocam en çok bundan şikayetçiyim. Bir de koşarak benden kaçıyorlar sebepsiz yere sinir oluyorum.

Sağlık problem değilse bol bol abur cubur ye, kola iç. Öğünlerini de şekerli gıdalardan oluştur.
Kahvaltıda çikolatalı fındık kreması, kakaolu helva, tahin pekmez, bal, tereyağı, reçel, ketçaplı patates kızartması ve bolca ekmek yiyebilirsin. Içecek olarak da meyve suyu öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı