Nasıl hızlı kilo alır ve kas yaparım?

Dostum kilo almana yardımcı olmak için shake tarifleri var. Yulaf ezmesi, muz, süt, fıstık ezmesi gibi malzemelerle kolayca hazırlayabilirsin. Yine bebe bisküvisine yönelebilirsin. Bol bol su tüketmelisin. Protein alımını yüksek tutmalısın. Antrenman içinse Ege fitness izliyorum. Sana da yardımı olur umarım.

Teşekkür ederim dikkate alıcam.

Kilo almak için ihtiyacın olan kalori miktarından 500 fazlasını almalısın minimum. Takip edeceksin, kalori açığı kalırsa 500-1000 kalorili shake vs. yapıp içeceksin.

Eğer beslenmene ayar çekip rayına oturtursan, haftanın 3 günü ortalama olarak 2 saat spor yaparsan ve dinlenmene dikkat edersen kilo alarak hacim kazanmaya başlarsın.

Vücut geliştirme azim, çaba, düzen, disiplin ister. 3 ayda istediğin vücudu rüyanda görürsün. Düzeni bozmazsan 1 yılda dikkate alınacak hacim kazanarak hoşuna gidecek vücut yaparsın. Sonrasında bu vücudu korumak yine sana kalıyor...

Not: Ektomorfik vücut yapısına sahibim en zor kilo alan vücut tipi metabolizmam çok hızlı.
Her gün beş çiğ yumurta yiyeceksin kardeşim. Birde sürmeli protein tozu al, duş alırken vücudunun her yerine sür. (!)

Şaka maka bende aynı durumdan muzdaripim, bir türlü kilo alamıyorum. Takipteyim.

Teşekkür ederim bilgilendirme için dikkate alıcam.
Her gün beş çiğ yumurta yiyeceksin kardeşim. Birde sürmeli protein tozu al, duş alırken vücudunun her yerine sür. (!)

Şaka maka bende aynı durumdan muzdaripim, bir türlü kilo alamıyorum. Takipteyim.
O ünlem olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…