1 ayda 8 kilo verdim sana yaptıklarımı anlatayım, bilimsel şeyler değil hiçbiri kendim uyguladım ve çalıştı. İstesem daha fazla da verebilirdim fakat sağlık sebebiyle biraz duraklattım kendimi.
Her sabah aç karna 20dk kardiyo yapıp sonrasında yulaf, badem, kuru üzüm ve süt karıştırıp yiyordum. Geceden buz dolabına atarsan daha iyi oluyor.
Öğlenleri de ağırlık antrenmanı yapıyor ve arından bi 20dk kardiyo daha yapıp lavaş ekmeğine light ton balığı koyup yanına da biber kavurup üstüne yumurta kırıp yiyordum. Ağırlık antrenmanlarından önce de 1 muz ve bir bardak kahve içiyordum. Sütlü olmamasına dikkat et çünkü süt hem yağlı hem de kahve kana geç karışır pek bi olayı olmaz.
Akşamları da hiçbir şey yemeden uyuyordum sonrasında bunları tekrarlıyordum. Hepsini evde uyguladım.
He emmi evde spor aletlerim yok, ne yapmalıyım dersen, kankacım sana söyleyebileceğim gidip direnç lastiği al bir tane hafif kilo bir tane de ağır kilo. Bir de dumbell al kendine (internetten almanı tavsiye etmem hem deneyemezsin ağırlığı hangisi sana uyar vs. hem de kargocunun onu evine getirirken senin hakkında söyleyebileceklerini düşün

) bir tane de mat al. Kardiyo yapacak aletler genelde pahalı eğer alabiliyorsan spin bike alabilirsin ha alamıyorsan da dünyanın sonu değil çıkıp dışarda biraz yürürsün. Bu aradda üstte eklemeyi unutmuşum günde 4 litre su içtim. Aralarında en zoru emin ol su içmekti, açlık hiçbir şey