Nasıl internet kafe açılır?

Hocam i5 4.nesil mi kaldı? Gelecekde sıkıntı çekersin şimdiki gençler Ultra oyun oynamak istiyor internet kafelere gidiyor Days Gone, RDR2, Cyberpunk filen.
ultra kalitede oynicaksan halliyle kesenin ucunu açmanlazım o rası değişir ama çok fazla bir şey yapmicaksan google ye fln girip müzik dinleyip cs:go lol veya zula oynicaksan yani idare edebilir ama şimdi kaliteli oyunlar oynicaksan dediğiniz gibi "Days Gone, RDR2, Cyberpunk" böyle oyunlar oyniyacaksanız tabi haliyle sistem güzel olması lazım saati ortalama 8-14 ila değişebilir tahminimce tabi

tabi hocam 10 bilgisayarla olcak iş deil bu 10 pc ile yapcaksan neredeyse hiç yapma onun ekimanıdır kiradır elektrik su fln fır ve vergi fln da ödicen diye biliyom fazla masraf çıkartır bide iyi işlemiyosa direkt seni batmaya doğru götürür minimum taklaya gelirsin

Bu fiyat listesini siz aylık giderlerinize gore yapmanız lazım şimdiden belirleyemezsiniz.
Şimdiki gençler sadece Zula ve CS LoL oynasa gene iyi herkesin oyun zevki başka. Şimdi siz adam Days Gone oynayamadı diye müşteri kaybedeceksin? Kaybetmek istemesin değil mi? Adam o kadar para veriyor bir de aylık her gün verse 4-5 saat oyasa elbet iyi bir sistem ister ne de olsa.
Gelecekte LoL Zula CS oynayan kitle cok cok az kalır sizinde artık sistem yenileme zamanı gelir ama o mümkün olur mu bilemem fiyat!

Siz benim dediğim uzun metni gordunuz değil mi?
Bir internet kafeye gelen insan. İnternete bakar 2. sisteme bakar 3. fiyata bakar.
Senin aylık giderine bakmaz. Ondan dolayı müşteri menmuniyeti olman icin o yatırımları geleceğe gore yapman lazım. Zamanındakiler gibi i3 i5 ile kalanalr şimdi kapatıyor bile. Coğu i9 R9 RTX Sistemler'e geçti.

Hocam burada i7 12. nesil vardı 3070 ekran kartıydı sanırım bizim burada şu an en ucuzları zaten 15'ten başlıyor 12 gayet iyi onlarlada rakip zaten Sistem'de.

yani hocam aklıma gelen çok yüksek grafiklere almadan iyi fps verenleri dedim cs:go fln veya zula bildiği kadarıyla çok fazla oynanmaz ama lol fazla oynanıyo bildiğim kadarıyla ve gördüğümle 5 kişiden 3 tanesi 2 tanesi lol oynuyo diğerleri gta5 fln ve diğerleri vb.....

Hocam burada i7 12. nesil vardı 3070 ekran kartıydı sanırım bizim burada şu an en ucuzları zaten 15'ten başlıyor 12 gayet iyi onlarlada rakip zaten Sistem'de.
yani hocam 15 normal gibi sanki çünkü fazl elektirik yiyodur o dediğiniz sistem ztn ekran kartı vb.. leri elektiriği sömürüyodur bide dediğinize göre sisteme bakınca pahalı 3070 14-15 k fln 20 ede var

Hocam vallahi sizin toplam net gideriniz kaç TL olacak ve aylık ne kadar ödeme yapacaksınız aklınızda bir fiyat vardır?
Mesela Rust oyuncusud coktur.

Hocam vallahi sizin toplam net gideriniz kaç TL olacak ve aylık ne kadar ödeme yapacaksınız aklınızda bir fiyat vardır?
Mesela Rust oyuncusud coktur.
bide hocam aklıma şöyle birşeyde geldi onuda söyliyim isterseniz inter kafecilerin bildiğim kadarıyla tabi format gibi işlemlerden yi para kazanıyorlar bir pc den 1 saatte 5 tl kar edyorlarsa formattan zarar bile etmden 40 50 veya daha fazlasını alıyorlar bu tür bilgileri bilmekte önemli bide ortalama bir büyüklükteki internet cafe tahminimce 250-450 ye patlar gibi sankiherşeyi hesaba katınca 250 yi çok rahat bile geçer 350 bile yapabilir

Önce bir mekan almalısın. Sonra onun vergisi felan var. Daha sonra mekanı iyi döşemelisin sadece iyi pc yetmez. Güzel bir ortam tamam, pcler tamam sırada AkınSoft'tan internet Cafe plus uygulamasını almalısın (o da paralı bişi). Peki ne işe yarar dersen de cevap. Bilgisayarı her açtığında belirlediğin noktaya döndürüyor. (Eğer biri virüs bulaştırdı ise yeniden başlatma ile o noktaya döner virüs gider felan.) Sonra müşterinin ne kadar açacağını, yemek sipariş etme, hesap kiralama yapmaya yarıyor.
Birde bir tane yazılım var oyun launcher'ı o tam olarak ne bilmiyorum.

Benim vereceğim tek tavsiye sistemleri temiz tutmak, gittiğim internet kafede 280 Hz monitör var, ama bilgisayarı asla temizlemedikleri için fan bağırıyor, oyuna drop giriyor, 120 FPS üstü asla veremiyor, benim evde ki i5 6200U laptopla bile özel Windows yükleyerek 70 100 arası oynuyorum, ekipmanları sıkıntılı, kulaklıklar aşırı rahatsız edici, klavyelere asla bakım yapılmıyor geçen flash açıp klavyeye baktım kaldırıp vursam içinden eski sevgilim düşer o derece pislik dolu, bir de GP'nin bir modeli var tuşlar basmıyor falan, ve kafe sahibinin en büyük yanlışı hani iyilik olabilir fakat evsizleri alıp orada kalmaları, laf yerim yemem umurumda değil onlar yüzünden ben hastalık kaptım hayatım kaydı hala toparlayamadım.

Büyük bir bütçe lazım. Her oyunu orta-yüksekte açan bir sistem 20k gibi bir fiyata patlar. Aldığınızda fazla almanız lazım biz 30 tane sistem aldığınızı varsayalım 600 bin civarı bir maliyet yapar. Tabi elektrik faturalarını ve dükkanın kirasınıda unutmamak lazım. Bir sistemi saatlik 12 liradan başlattığınızı düşünelim. Atıyorum siz kafeyi günlük 10 saat açıyorsunuz ve bütün masalar dükkanın açık olduğu 10 saat de çalışıyor bu durumda masa başı 120 TL eder on masadan 1200TL eder. 1200×30 dan aylık 36 bin TL yapıyor. Atıştırmalık birşeylerde satarsanız kazanacağınız para artar. Ayrıca internet kafenizin iyi bir yerde olmasıda önemli. Burada sadece tahmini bir gelir gider söyledim bundan daha az/fazla gelir veya gideriniz olabilir.

benim gittiğim int cafe pc lerin temizliğini geç lavabo yani tuvalet bile temiz deil kapısı az bişey açık olsa kokudan ölcen o derece ztn karanlık içerisi ve pis o yüzden dediğinizi temizlikte mantıklı hijyen gibi şeylerin de olması lazım ki insanlar beğensin

bide geçmiş olsu hocam

bide şöyle bir şeyde var int cafelerde depolama birimlerine girip baktım 10 tb fln var neredeyse 9.50 tb si dolu fazla oyun yükleniyor pc lere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…