Nasıl kablolu internet bağlantısı yaptırılır?

Uğurcan Mutlu

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
elektrik teknikeri,elektronik teknikeri
Selam, daha önce internet için bir konu açmıştım. Bu konu hem fiyatı hem de altyapı sorunu için lütfen yardımcı olur musunuz fiyatları görüyorsunuz. Ben şu an 230 lira olan 200 GB paketi kullanıyorum.
Sorunum da şu 2 senedir sokakta değil evimde altyapı yok gözüküyor. Üst komşularım yan bina komşularım dahil koca sokak da sadece bizim eve internet bağlanmıyor.

Screenshot_2022-01-01-22-00-32-726_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-01-01-22-08-04-767_com.android.settings.jpg

Evime sabit bir kablolu internet nasıl bağlantı yaparlar?

Selam, daha önce internet için bir konu açmıştım. Bu konu hem fiyatı hem de altyapı sorunu için lütfen yardımcı olur musunuz fiyatları görüyorsunuz. Ben şu an 230 lira olan 200 GB paketi kullanıyorum.
Sorunum da şu 2 senedir sokakta değil evimde altyapı yok gözüküyor. Üst komşularım yan bina komşularım dahil koca sokak da sadece bizim eve internet bağlanmıyor.

Eki Görüntüle 1258390

Eki Görüntüle 1258400

Müşteri hizmetlerine aynı bu yazdığını oku ekip gelip bakar ve kayıt eder.

Eki Görüntüle 1258390

Eki Görüntüle 1258400

Altyapı yok derken internetten sorgulama ile yapmanızı değil de müşteri hizmetlerini arayın firmaların ben Kablonet kullanıyorum sorgualmada 16 Mbps gösteriyor ama 100 Mbps alıyorumm mesela arayarak sorun.

Hocam evinize hat yoksa eğer elektrik ustası çağırmanız gerek gerisi standart zaten.

Ustam zaten ben elektrik ustasıyım evin içinde olan tüm hattı CAT 5'den CAT 6 ya çevirdim ve hala gelmediler bina girişinde telefon kutusu da var.
Arayın görüşün hocam. Bu kadar para vermeniz mantıksız.

Hemen arıyorum hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı