YouTube Nasıl kaliteli içerik üretilebilir?

Yakın zamanda hyde kurulumu yapmayı düşünüyorum. Ardından kendi Config dosyanı nasıl yaparsın adlı bir video düşünüyorum.

Hepsi ayrı bir içerik ve bence çok izlenebilir çünkü Yusuf ipek bile detaylı ve anlaşılır bu tür videolar yapmıyor.

Hepsi ayrı bir içerik ve bence çok izlenebilir çünkü Yusuf ipek bile detaylı ve anlaşılır bu tür videolar yapmıyor.
Kendisi eskiden biraz daha detaylı videoları eskiden yapıyordu. Şimdi ise teknoloji pazarı ve Linux ile ilgili haberlerlere yoğunlaştı. O da aslında etkileşiminin çoğunu Linux kullanmayan insanlardan alıyor. :D

Yakın zamanda hyde kurulumu yapmayı düşünüyorum. Ardından kendi Config dosyanı nasıl yaparsın adlı bir video düşünüyorum.

İyi dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. ^^

Arch Linux nasıl kurulur gibi bir video olabilir.

Kendisi eskiden biraz daha detaylı videoları eskiden yapıyordu. Şimdi ise teknoloji pazarı ve Linux ile ilgili haberlerlere yoğunlaştı. O da aslında etkileşiminin çoğunu Linux kullanmayan insanlardan alıyor. :D
Maalesef öyle.

Archinstall scripti ile diyorsanız, çok videosu var sanırsam Türkçe kaynak olarak. Manuel kurulum içinse, kimseler şu sıralarda manuel kurulum yapmıyor.

Manuel kurum Linux'taki komutları öğrenmek içinse mantıklı. Arch kurulumu bile birçok şey öğretiyor.

Kesinlikle öyle, Arch wiki zaten bir cennet. Meraklısına ve ilgilisine güzel bir içerik olabilir. Bu kısmı da not aldım. ^^

Ben ilk Linux işlerine giriştiğimde direk Arch kurmuştum. Bana o gün bu gündür çok rahat geliyor kullanımı archinstalla yapmıştım sonradan manuel kurmuştum o bile çoğu komutu öğrenmemi sağladı.

Ben ilk Linux işlerine giriştiğimde direk Arch kurmuştum. Bana o gün bu gündür çok rahat geliyor kullanımı archinstalla yapmıştım sonradan manuel kurmuştum o bile çoğu komutu öğrenmemi sağladı.

İnsanlar genel manada Archinstall'ın Arch'ın ruhunu öldürdüğünü söylüyorlar. Ben buna şahsen katılmıyorum. Bir şeyin kolaylaşması o işin kalitesini doğrudan etkilemez. Ancak herkes Arch Linux'u bir kez el ile kurmalı. İleri de bununla alakalı bir içerik de üretebilirim. Archinstall scripti varken ne kadar izlenir bilemiyorum ama yapacağım. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı